sobota 5. septembra 2015

RECENZIA: Jennifer Niven - All the Bright Places


Originálny názov: All the Bright Places
Séria: -
Autor: Jennifer Niven
Jazyk: anglický
Rok vydania: 2015
Vydavateľstvo: Penguin Books
Počet strán: 400
Počet kapitol: 57
Hodnotenie Databáze knih: -
Väzba: brožovaná
Anotácia (na obale knihy):
The story of a girl who learns to live from a boy who wants to die.
Theodore Finch wants to take his own life. I'm broken, and no one can fix it.
Violet Markey is devastated by her sister's death. "In that instant we went plowing through the guardrail, my words died too."
They meet on the ledge of the school bell tower, and so their story begins. It's only together they can be themselves... But as Violet's world growns, Finch's begins to shrink. How far will Violet go to save the boy she has come to love?


Recenzia

Zdravím. Ozývam sa asi päť minút po dočítaní tejto knihy a ešte som stále nespracovala svoje silné pocity, ktoré vo mne kniha vyvolala. Pociťujem šok a zvláštnu melanchóliu, slzy ešte stále nevyschli na mojej tvári a čosi ma núti nad tou knihou premýšľať znova a znova, prehrávať si príbeh od začiatku a hľadať ten najdôležitejší bod príbehu. Na jednej strane by som veľmi rada skočila do postele a prečítala si opäť prvé stránky, smiala sa nad stupídnym humorom a obdivovala autorku za to, ako krásne vykreslila prostredie, ale čosi vo vnútri mňa mi navráva, že potom by som pociťovala potrebu čítať ďalej a dostať sa až na ten koniec. Koniec, ktorému som sa vyhýbala celý deň kvôli zvláštnemu skľučujúcemu pocitu v mojej hrudi, ale aj tak prišiel. Koniec, ktorý nechcem čítať znova...
"You have been in every way all that anyone could be.… If anybody could have saved me it would have been you."
Celý príbeh Theodora Fincha a Violet Markey-ovej sa začína presne tam, kde by ste podľa anotácie čakali, aj keď by vás mohlo napadnúť, že sa predtým dozvieme tonu nepodstatných opisov. Nedozvieme, kniha nás vtiahne priamo do deja a už prvá veta príbehu svedčí o tom, že sa čitateľ nebude chcieť od diela odtrhnúť, ba ani sa nebude nudiť: "Is today a good day to die?" V angličtine vyzerá kniha úžasne a skutočne si neviem predstaviť, že by som mala čítať český alebo slovenský preklad, najskôr by mi to zničilo celý zážitok. Veď tá prvá veta je v originálnom jazyku pútavá a čitateľ je zvedavý, ale preklad nikdy nebude znieť tak dobre. Každopádne, na úvod by som vám rada povedala čosi o príbehu bez toho, aby som prezradila príliš veľa, ale dosť na to, aby ste sa rozhodli, či máte o knihu záujem, alebo nie.

Theodore premýšľa nad smrťou. Nad tým, aké by to bolo skočiť z tej rímsy dole, zanechať svoj život za sebou. Zamýšľa sa nad tým, či by niekto jeho smrť oplakal, či by si niekto vôbec všimol, že zmizol. Nie je to dieťa, ktoré rozmýšľa nad smrťou preto, že je zdeptané zo života, aspoň to nie je ten hlavný dôvod jeho počinov. Je fascinovaný smrťou a jej následkami, rozhodne má viac informácii o rozličných druhoch samovrážd než hocijaký iný študent na Barlettskej strednej škole. Skutočne sa zabiť však nikdy neskúsil, vždy sa dostal len k siahodlhým úvahám vo vnútri svojej hlavy. Z dnešného "pokusu" ho vyruší dievča. Pozná jej meno pretože kedysi, dávno pred nehodou, pri ktorej zahynula jej sestra, bola v podstate populárnym dievčaťom. Aj ona sem prišla pre ten istý dôvod ako Finch. Osobne si nemyslím, že sa chceli skutočne zabiť, ale radi by obaja pocítili ten pocit a videli, ako by sa zachovali ostatní. Každopádne, Finch v ten moment zachráni Violet život, a aby to nevyzeralo tak, že Violet nie je mentálne v poriadku, dohovoria sa, že to Violet zachránila život Finchovi. A - akiste poznáte stredoškolský život - správa o hrdinskej Violet a chlapcovi s prezývkou Theodore Freak sa rozšíri ako lesný požiar v období najväčšieho sucha a horúčav.
"You deserve better. I can’t promise you I’ll stay around, not because I don’t want to. It’s hard to explain. I’m a fuckup. I’m broken, and no one can fix it. I’ve tried. I’m still trying. I can’t love anyone because it’s not fair to anyone who loves me back. I’ll never hurt you, not like I want to hurt Roamer. But I can’t promise I won’t pick you apart, piece by piece, until you’re in a thousand pieces, just like me. You should know what you’re getting into before getting involved." - Theodore Finch
Touto udalosťou sa začína rozvíjať ich spočiatku priateľský vzťah. Bavíme sa však o literatúre pre Young Adults, a teda je jasné, že čosi také pri kamarátstve nemôže ostať. Obaja vo svojom vnútri vedia, že o toho druhého majú záujem a tie city sa tam voľky-nevoľky objavili. Len spolu môžu byť sami sebou a Finch Violet učí znova po nehode žiť. Jeho prístup je spočiatku mierne otravný najmä vtedy, keď oňho Violet ešte nemá záujem, ale počas čítania sa jeho charakter vyvíja a zrazu, pomalým a prirodzeným vývojom, je z neho úžasný Theodore Finch, navonok s pozitívnym prístupom k životu, ale vo svojom vnútri mu už nik nedokáže pomôcť. Nedokáže sa ochrániť ani sám pred sebou, ale ich rozprávka sa naďalej vyvíja. Najviac ich zblíži spoločný projekt na Geografiu, kde majú za úlohu navštíviť dve miesta vo svojom okolí a sformulovať to do podoby nejakého projektu. Zvolia si iný spôsob - čosi odtiaľ zoberú a čosi nechajú, pričom Violet, ktorá po nehode prestala písať, opäť začne a ich potulky Indianou starostlivo zaznamenáva. Sme svedkami začiatku čohosi krásneho, ale nie všetko je vždy len ružové. Okrem ich vzťahu sa vôkol nich vyskytuje množstvo problémov - od nie-tak-celkom nadšených rodičov cez šialeného otca, spoločne aj s tyranskými spolužiakmi. A presne, ako hovorí zadná obálka knihy - ako sa svet Violet pomaličky rozvíja a ona sa učí žiť, Finchov svet sa začne rozpadať a zmenšovať... Podarí sa Violet zachrániť chlapca, ktorého miluje? Ako to nakoniec skončí? To sa už dozviete v knihe a pripravte sa zároveň na poriadne emocionálny záver...

"Ultraviolet Remarkey-able, I think I love you." - Theodore Finch
Je málo kníh, kde toho nemôžete napísať príliš veľa, aby ste nevyzradili príbeh a All the Bright Places patrí práve medzi tých zopár výnimočných titulov. Mimochodom, aj tak by som k tomu nemala príliš čo napísať. Nie preto, žeby to bola zlá kniha alebo čosi podobné, práve naopak. Je tak úžasná, že neviem, kde začať a kde skončiť, mám z nej tak zmiešané pocity, že samotný okrajový obsah sa mi píše naozaj ťažko. Pri čítaní sa vám zdá, že sa dohromady nič nedeje a prechádzate stránku po stránke, behom hodiny sa dostanete o šesťdesiat strán ďalej a zrazu na vás dopadne skutočná realita: "Uf, veď už sa toho stalo tak veľa a pritom mám pocit, že sa nestalo absolútne nič." Za normálnych okolností by som to kritizovala, ale fakt, že na každej stránke je čosi nové a autorka dokáže čitateľa zmiasť natoľko, že si myslí, že sa nedostal veľmi ďaleko, je absolútne perfektný a premyslený. Navyše, pri čítaní tohto diela som sa cítila tak-nejak zvláštne melancholicky, ale istým spôsobom akoby som čítala o mne blízkom prostredí. A pritom netrpím žiadnou mentálnou poruchou a ani nepoznám žiadneho takého človeka. Práve v tom je kúzlo knihy All the Bright Places od talentovanej autorky, Jennifer Niven. Aj keď ste sa s čímsi takým nestretli, cítite domov. Dáva vám to zmysel?

"You are all the colors in one, at full brightness." - Theodore Finch
Už som pri niektorých článkoch spomínala, že som skutočne náročný čitateľ. Jasné, prečítam si čokoľvek a dám tomu kladné ohodnotenie, no jednu vec v hodnotení nikdy nezahŕňam najskôr preto, že sa tento jav stáva len zriedkavo. Som človek s celkom rozvinutou fantáziou a pri čítaní si rada predstavujem skutočné situácie, vykresľujem situácie, ako by sa asi stali, keby to bolo sfilmované a podobne. Takto nakopnúť moju predstavivosť dokáže len zopár kníh, počínajúc s Harrym Potterom. All the Bright Places sa do tejto maličkej skupinky pridala v závese za oboma Metrami (2033 - recenzia tu; 2034 - recenzia tu) a som skutočne rada, že sa tejto knihe podarilo čosi takéto. Pri Paper Towns od Greena (recenzia tu) sa jednotlivé situácie prehrávali v mojej hlave iba niekedy, no All the Bright Places sa podarilo čosi výnimočné - predstavovala som si všetko, od tej osudnej prvej vety na prvej stránke. Už pri tej vete sa v mojej hlave vykreslil chlapec, ktorý by sa mohol podobať Finchovi a odvtedy to takto šlo. To sa mi doposiaľ stalo len pri jedinej poviedke a siedmych knihách - Harry Potter (poviedka We learned the Sea, Dramione). Už len toto robí z diela čosi, čo sa vymyká a je nad ostatnými knihami. Možno preto som sa do nej tak veľmi zamilovala a tie silné emócie, ktoré vyvolala, cítim ešte doteraz. Ak hľadáte práve takúto knihu a v poslednej dobe vás žiadna dostatočne neoslovila, určite skúste All the Bright Places. Je to síce Young Adult literatúra, ale možno sa vám zapáči.
"The problem with people is they forget that most of the time it’s the small things that count." - Theodore Finch
All the Bright Places je prirovnávané k príbehu od Johna Greena, a ten isto všetci poznáte a aj ste ho čítali, možno o ňom len počuli. Nie je to však žiaden neznámy titul, jedná sa, pochopiteľne, o The Fault in Our Stars. Aj to som čítala v slovenčine a asi práve kvôli tomu otrasnému prekladu som nezaznamenala žiadne podobnosti. Jasné, je tam príbeh pomaly sa rozvíjajúcej lásky a to všetko nesie podobnú atmosféru, ale predsa je to diametrálne odlišné. V knihe od Jennifer Niven badám skôr prvky podobné Paper Towns práve od Greena, ten námet na konci vám zaiste pripomenie Paper towns, ale to je asi tak všetko okrem občasného sakrastického humoru a ľahkého humoru, ktorý využíva ako Green, tak aj Niven. Milovníkom Hazel a Augustusa to tiež môžem odporučiť, je to žáner len podobný, s rovnakým melancholickým nádychom a nádhernou tragédiou. Povedala by som však, že All the Bright Places je lepšie vykreslený, postavy majú tiež živší a najmä reálnejší nádych. Počas celej tej romance a pekných vecí autorka vždy čímsi pripomenie, že Finch má mentálnu poruchu a veľmi to naňho vplýva aj napriek tomu, že je v danom momente šťastný. U Violet sa perfektne zhostila úlohy postupného vývinu, od počiatočného odporu k životu a pohŕdaním nad Finchom až k tomu, že Violet skutočne rozkvitla, pomaly a nesmelo sa z nej stala malá fialka plná života.

Pri postavách ešte ostaneme a to z toho dôvodu, že aj k nim mám zopár slov. Celá kniha sa viac-menej točí len okolo Violet a Fincha, ale sem-tam sa objavili aj vedľajšie, nepodstatné postavy. Očakávala som, že uvidíme viac z Finchových kamarátov, ale zmienka o nich bola skutočne minimálna, a práve preto o nich nemôžem povedať nič viac. To isté platí aj zo strany Violet. Ak sa tam okrem nich vyskytoval niekto, o kom by si čitateľ mohol urobiť reálny obraz, boli by to rodičia oboch tínedžerov. Úprimne? Liezli mi na nervy všetci pretože sa miestami správali ako totálni kreténi. Páčila sa mi scéna s Finchom a jeho najmladšou sestrou, Deccou, kedy to dievčatko vystrihovalo z kníh všetky škaredé slová, aby nešpatili pekný príbeh. Naozaj krásna myšlienka a aj napriek tomu, že má Decca iba sedem rokov (tuším), veľmi sa mi jej svojský charakter páčil. Až natoľko, že by som rada videla nejaký príbeh s postavou vykreslenou rovnako, ako bola ona.
"What if life could be this way? Only the happy parts, none of the terrible, not even the mildly unpleasant. What if we could just cut out the bad and keep the good? This is what I want to do with Violet - give her only the good, keep away the bad, so that good is all we ever have around us." - Theodore Finch
Samotný Theodore Finch je jednoznačne najlepšia postava, s akou som sa stretla v poslednej dobe pri čítaní kníh. Jennifer Niven ho napísala perfektne a trúfam si tvrdiť, že v ňom nechala zasvietiť malé svetielko samej seba a mohli sme aspoň minimálne nazrieť do jej duše. Postava sa pomaly vyvíjala, ale nikde sa nestal zázrak a nemyslite si, že sa nejak vyliečil alebo čosi podobné. Už som vyššie poznamenala, že kniha si celý čas necháva reálny odraz a nestávajú sa tam zázraky, pretože život skutočne nie je rozprávka (aj keď oni si svoju rozprávku chvíľu užívali). A život s mentálnou poruchou? To určite tiež nie je žiadna sranda a nátlak na to, aby sa daný človek liečil sa nemusí vyplatiť práve dobrou cestou. Theo počas celej knihy premýšľa nad rôznymi spôsobmi samovrážd, študuje to a zapisuje si svoje "pokroky" v zmysle - ako ďaleko sa dnes dostal ku samovražde a prečo to nevyšlo. Zároveň nás učí a odkrýva nám, zvedavým čitateľom, zaujímavé fakty o samovrahoch a najzriedkavejších spôsoboch smrti. Okrem iného si zapisuje každé slovíčko - dobré, zlé, čarovné, urážlivé - každú vetu, ktorá v ňom v daný moment vzbudí čosi silné a on si myslí, že to stojí za to, aby to ostalo napísané na stene. Jeho život je zaujímavý a najlepšia vec je na tom tá, že aj keď by ste čakali, že ktosi ako Finch musí byť na drogách, tak v skutočnosti nie je. Rozhodne by som o ňom mohla písať aj ďalších niekoľko stoviek slov, ale budem rada, ak sa s jeho postavou spriatelíte sami a ponoríte sa do jeho úvah bez toho, aby som vám to nijak neovplyvnila svojim názorom.

Violet Markey. Postava, ktorá mi neskutočne pila krv po celý čas a nemala som ju rada už od toho samého začiatku. Každopádne, stále je to podarený charakter a aj napriek tomu, že mne nesadla, možno ju niekto iný naozaj zbožňuje. Veď to je normálne, vraví sa, že sto ľudí má sto rozličných chutí a ja by som povedala, že to je rozhodne pravda. Podľa môjho názoru a mojej chuti bola Violet strašne otravná a stupídna, naozaj ma prekvapuje, že našiel Finch zaľúbenie práve v nej. Prišlo mi, že ako výhovorku zo všetkého používala smrť svojej sestry. Človek po čase nadobudol pocit, že Violet je vlastne rada, že sa má na čo vyhovárať. Akoby bola smrť sestry poľahčujúca a Violet mohla cez strednú školu prejsť ničnerobením, získať si ľútosť každého, a aby ju každý len obskakoval. Neznášala som to. Vyrovnať sa so smrťou blízkeho musí byť určite ťažká vec, ale preháňať to nie je nutné najmä po tom, čo od smrti Eleanor ubehol už temer jeden celý rok. Jediné, čo vo mne evokovalo tú možnosť, že jej sestra skutočne chýba bolo asi to, že nosila jej okuliare aj napriek tomu, že v nich nevyzerala tak dobre, ako Eleanor samotná. Pred tou záležitosťou bola Violet roztlieskavačkou a spisovateľkou (opisuje tam, aká je strašne dobrá spisovateľka, a že mali so sestrou spoločný blog, ale aj tak písali len o beauty a chalanoch, čo podľa mňa určite nie je adekvátne merítko spisovateľského talentu, keďže beauty článok napíše aj absolútne neschopný človek, ktorý dokonca ani neovláda gramatiku, a aj napriek tomu dostane desať ponúk na spoluprácu... samozrejme, nechcem tým nikoho uraziť, nájdu sa aj výnimky), ale potom prestala písať a nedokázala sa na nič sústrediť. Postupom času, ako jej svet rozkvitol, bola Violet už únosnejšia, ale za ten koniec a za to, čo urobila ju moje čitateľské srdiečko neznáša. Som zvedavá na vaše názory na Violet po prečítaní konca a toho, čo svojim detinským správaním spôsobila. Nielenže bola pre Fincha stredom jeho malého osobného Vesmíru, ale aj si to absolútne nevážila. Dobre, dosť už o tom lebo budem nadávať a to by som nerada, nadávky podľa môjho názoru znižujú inteligenčný kvocient osoby a čo-to o nej prezrádzajú, najmä keď nadáva vo "wanna-be-vyspelých" článkoch.
"I know life well enough to know you can’t count on things staying around or standing still, no matter how much you want them to. You can’t stop people from dying. You can’t stop them from going away. You can’t stop yourself from going away either. I know myself well enough to know that no one else can keep you awake or keep you from sleeping." - Theodore Finch
Presuňme sa k obálke a zhodnoteniu celej knihy pretože mám pocit, že táto recenzia bude už dostatočne dlhá a mnohí z vás ju možno ani nedočítajú do konca. Ja mám paperback a kúpila som ju za cca 10 eur v Košiciach, v Martinuse. Už som sa niekoľkokrát vyjadrila, že paperbacky veľmi nemusím, ale pri tejto knihe mi to nevadí pretože sa design paperbacku a hardbacku zhoduje a je v podstate rovnaký. Po prečítaní už kniha vyzerá, že ju niekto čítal, a to sa mi, úprimne, aj celkom pozdáva. Zo samotnej obálky som hotová pretože na nej nenájdete to, čo by ste čakali - oficiálnu anotáciu. Nemá oficiálnu anotáciu len rádoby poprilepované papieriky s útržkami a pôsobí to krásne. Spočiatku toho vtáka a ani kvietok nepochopíte, to sa dozviete až počas samotnej knihy a tá modrá s kontrastom pastelovej žltej a ružovej je úžasná. Je to krásne a páči sa mi to. Jediné, čo by som obálke vytkla je asi to, že sa tam nachádza citácia Zoelly a Guardiana. Ruší to a trochu kazí celkový dojem. Príde mi to tak, že chceli knihu predať nápisom práve "The next The Fault in Our Stars", čo podľa mňa nie je vôbec potrebné. Rovnako ani komentár Zoelly, nemám rada tie marketingové ťahy, ale budiž. S tým asi nič nenarobím, však?

Nuž, a ako by som zhodnotila celú knihu, ktorú som prečítala behom pár dní? Nechcela som, aby nastal koniec pretože som v hĺbke duše cítila, že to nedopadne podľa mojich očakávaní. Napriek tomu som verila, že sa stane nejaký zázrak, ale Jennifer Niven nesklamala a poskytla nám reálny záver, žiadne prikrášlenie, žiadne rozprávky. Tvrdá realita. Ako sa blížil koniec, čítala som čím ďalej, tým menej lebo som sa nechcela dostať na poslednú stránku knihy, ale aj tak to prišlo. Čakala som, že už to nemôže byť viac intenzívne a vyhrotené, ale prekvapenie prišlo pri nasledujúcej poznámke autorky - najviac ma dostal fakt, že písala z vlastného života a v podstate opisovala skúsenosť, ktorú sama v minulosti zažila. A keď vám v daný moment dôjde, že ste vlastne čítali príbeh založený na skutočnej udalosti, prejde vám mráz po chrbte. Naraz to nabralo úplne iný pocit z celej knihy a mne tak nejak došlo, že s mentálnymi chorobami skutočne nie je sranda, a že s takými ľuďmi je potrebné narábať citlivo a s láskou. Určite samotnej knihe nemám čo vytknúť. Aj napriek tomu, že mi Violet vadila, je to dobre napísaná postava a vždy ocením, keď sa v titule vyskytne niekto, kto mi píli nervy. A za tie dva nápisy na obálke určite nič strhávať nebudem. Rozhodne môžem knihu odporučiť, chytí vás ani nebudete vedieť kedy. Navyše je to angličtina ľahká a svižná, bolo tam len zopár slov, ktorým som nerozumela a keď som sa do stránok začítala, ani som si neuvedomovala, že čítam po anglicky. Ak však nie ste fanúšikom anglického jazyka, určite si nenechajte zájsť chuť pretože v češtine vychádza teraz, v septembri a v slovenčine v októbri. Oplatí sa, počkať si na to, ale osobne som toho názoru, že preklad pokazí zážitok.

PLUSY

  • Realistický dej bez prikrášlení
  • Príjemný príbeh na čítanie
  • Pútavo a jednoducho napísané
  • Skvelo vykreslené charaktery postáv
  • Prostredie a fakt, že nám autorka ukázala naozaj zaujímavé miesta
  • Zľahka náučné
  • Trochu filozofické, ale brutálne úvahy
  • Príbeh, ktorý chytí za srdce
  • Nádherná obálka
  • Emotívne

MÍNUSY

  • Nápisy na obálke knihy
A čo vy? Čítali ste už All the Bright Places? Aký máte názor na tento formát recenzii? Mali by ste záujem o súťaž o slovenský výtlačok All the Bright Places v novembri? Ak áno, vadila by vám angličtina? Naozaj by ma potešilo, keby ste na tieto otázky odpovedali, obzvlášť na posledné dve, aby som mala prehľad pretože plánujeme urobiť Giveaway a myslím, že práve toto dielo by mohlo byť zaujímavou cenou. Ďakujem za každý názor, podporu a spätnú väzbu! Vaše komentáre a pravidelní čitatelia posúvajú našu tvorbu vpred. :)

Charlotte.

125 komentárov:

  1. Páni, tá kniha vyzerá naozaj dobre. Škoda, že ja veľmi anglicky dobre neviem, velmi to ľutujem. Táto kniha by sa mi páčila. Možno nie práve ten koniec ako opisujes- podobný greenovi, lebo greenovky v láske naozaj nemám. Páčia sa mi postavy, tá kniha je dokonalá , ach angličtina .. :´(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Znalosť angličtiny alebo iného cudzieho jazyka sa vždy hodí už len z toho dôvodu, že sa tak dá najlepšie dorozumieť s cudzincami. A potom sa to vypláca aj pri knihách, keďže niektoré preklady sú skutočne strašné. :D Koniec nie je podobný Greenovi, len sa tam vyskytujú isté podobné prvky, povedala by som. Samotný koniec je diametrálne odlišný. A keď už angličtinu tak dobre neovládaš, 17.10 by mal vyjsť slovenský preklad. Ďakujem krásne za komentár! :)
      Charlotte.

      Odstrániť
    2. Toto je svedectvo, ktoré poviem každému, aby počul. Som ženatý / vydatá 4 roky a piaty rok môjho manželstva mala ďalšia žena kúzlo, ktoré mi vzalo manžela a môj manžel ma opustil a naše deti, a my sme trpeli 2 roky, kým som nemal na mysli miesto, kde je to skvelé muž Dr, Adeleke, ktorý niekomu pomohol a rozhodol som sa ho skúsiť, aby mi pomohol priviesť môjho manžela domov, a verte mi, že mu pošlem iba moju fotku s mojím manželom a on ma požiadal, aby som dostal potrebné veci a po 24 hodinách ako mi povedal, videl som, že auto vjelo do domu, a hľa, bol to môj manžel a prišiel ku mne a našim deťom, a preto som rád, že sa každý z vás môže podobným stretnúť s týmto mužom a mať svojho milenca späť k svojmu ja ,, Jeho e-mail: aoba5019@gmail.com môžete ho tiež kontaktovať na WhatsApp: +27740386124 ... Budete radi

      Odstrániť
    3. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

      Odstrániť
  2. Ja naopak zbožňujem paperbacky a najradšej by som také mala všetky knihy, neznášam tvrdé obálky a ešte prebaly omg fuj :D O tejto knihe som sa dozvedela z jedného videa Zoelly, kde ju spomínala a hoci potom, čo som prečítala Girl Online, som poslala celý jej vkus do osobného zatratenia, knihu som si napriek tomu vygooglila a vyzerala celkom zaujímavo. YA romány čítam rada po anglicky, nie kvôli prekladu a ich úrovni, skôr preto, že sú poväčšine písané jednoducho a dá sa im poľahky rozumieť aj v originále :) Takže vďaka za recenziu, knihu si dávam na pomyselný zoznam a určite sa k nej niekedy dostanem! -A.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je asi vec názoru a vkusu, ja som sa odmalička stretávala len s hardbackmi a vlastne to nie je až tak dávno, len nedávno som objavila, že čosi ako paperbacky vôbec existuje. :D Na paperbackoch sa mi nepáči, že sa tá kniha tak nepríjemne ohne, ale zas je pravda, že možno zaberajú trochu menej miesta a sú ľahšie. :D O Girl Online som počula veľa, najmä veľa kritiky, ale aj tak si to plánujem kúpiť a prečítať, snáď len kvôli zvedavosti. Tiež som tú knihu videla najprv u Zoelly a nejak ma nelákala, až spolužiačka ma k nej priviedla a mne osobne, 17-ročnému decku sa páči. Určite po nej siahni, stojí to za to! A ja ďakujem krásne za komentár. :)
      Charlotte.

      Odstrániť
  3. Ja som recenziu prečítala celú a dokonca, je super.:) Knihu som nečítala a rozhodne vyzerá zaujímavo, no veľmi ma neláka tá pochmúrnejšie tematika... Ale do súťaže by som sa zrejme zapojila, prečo nie - nevadí mi ani angličtine, ani slovenčina.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za názor! Naozaj si to veľmi cením. :)
      Ono to v skutočnosti nie je až také pochmúrne, ako to možno vyznelo. Pustila som sa do čítania s tým, že to bude depresívne, že budem smutná a tak, ale väčšinu času som sa usmievala alebo smiala. Nemení to až tak náladu, len to zanecháva taký melancholický pocit, čo podľa mňa nie je na škodu. Smutná časť príde až niekedy na záver, takže pochmúrnejšej tematiky sa určite netreba báť. :)
      Uf, som rada, že si sa vyjadrila aj k samotnej súťaži. Už teraz viem, že All the Bright Places zahrniem, len sa ešte rozhodujem medzi jazykmi no. :)
      Charlotte.

      Odstrániť
  4. Tuhle jsem si chtěla přečíst, ráda bych si procvičila angličtinu :) super recenze
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne za komentár! Určite budeš mať šancu zapojiť sa do Giveaway, ktorá bude niekedy v novembri! :)
      Charlotte.

      Odstrániť
  5. Ó bože už nech výjde preklad... Toto je jedna z kníh na ktorú sa maximálne teším a doslova už občas až odpočítavam dni. Verím, že oveľa väčší zážitok je čítať ju v originály, ale na to si ešte netrúfam, takže si pekne počkám na preklad :). ...Super recenzia :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prečo netrúfaš? Ak chceš s čítaním v angličtine začať, netreba otáľať. Začiatky budú možno trošku ťažšie - pamätám si, že som ani nedočítala Aljašku (to bola prvá kniha, ktorú som čítala v AJ) lebo som proste nebola zvyknutá na anglické knihy. Ale potom som prečítala Paper Towns, kúpila All the Bright Places, Perks of Being a Wallflower a priateľ si kúpil Assassin's Creed, všetko v angličtine a číta sa to v podstate samo. Len je potrebné začať, no. :D Vôbec sa toho nemusíš báť. :)
      A ďakujem krásne za komentár, veľmi si to cením! :3
      Charlotte.

      Odstrániť
  6. Keď som našiel Dr. Johna, bol som v zúfalej potrebe priviesť svojho bývalého milenca späť. Nechal ma pre inú ženu. Stalo sa to tak rýchlo a vôbec som nemal v tejto situácii žiadne slovo. Po 4 rokoch ma už bez vysvetlenia vyhodil. Kontaktujem Dr.Johna cez jeho webovú stránku a on mi povedal, čo potrebujem urobiť predtým, než mi môže pomôcť a urobil som to, čo mi povedal, aby som po tom, čo mi poskytol to, čo chcel, odovzdal milostné kúzlo, ktoré nám pomôže dostať sa späť , Krátko po tom, čo urobil svoje kúzlo, môj priateľ začal ma znova písať a cítil sa hrozné pre to, čo mi práve dal. Povedal, že som bol najdôležitejšou osobou v jeho živote a teraz to vie. Presťahovali sme sa spolu a bol pre mňa otvorenejší ako predtým a potom začal so mnou tráviť viac času ako predtým. Odkedy mi Dr. John pomohol, môj partner je veľmi stabilný, verný a bližšie ku mne ako predtým. Veľmi odporúčam Dr. John každému, kto potrebuje pomoc. E-mail: drjohnsoco@gmail.com, Zavolajte mu alebo ho pridajte do služby WhatsApp prostredníctvom: +2348147766277

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hej, som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť, keď ma opustil a naše 2 deti pre inú ženu. Po ôsmich rokoch manželstva sme boli s manželom v jednej alebo druhej hádke, až kým ma nakoniec neopustil a nepresťahoval sa do Kalifornie, aby som bol s inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca. Snažil som sa byť silný len pre deti, ale nemohol som ovládať bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som bol naozaj zamilovaný do svojho manžela. Každý deň a noc som na neho myslel a vždy som si želal, aby sa ku mne vrátil, bol som skutočne naštvaný a potreboval som pomoc, takže som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá naznačovala, že doktor Mohammed môže pomôcť rýchlo sa vrátiť späť , Cítil som, že by som ho mal skúsiť. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť, a urobil som to, potom pre mňa urobil (Kúzlo lásky). O 28 hodín neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu a deťom tak veľmi chýba, tak úžasné !! Takto sa vrátil toho istého dňa s veľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým. Ďakujem Dr. Mohammedovi. je tak silný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Mohammed skutočný a silný kúzelník, ktorý sa budem vždy modliť, aby žil dlho, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete Ex späť alebo sa váš manžel presťahoval do inej ženy, už neplakajte, kontaktujte teraz tohto mocného kúzla. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na Whats-app: +2348134493948

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nájsť skutočné milostné kúzlo bolo pre mňa ako nočná mora, zaplatil som viac ako 2457 dolárov za rôzne kúzla, ktoré nikdy nefungujú. Kým sa nestretnem s DrEdede, prosím, ak hľadáte skutočné a rýchle výsledné milostné kúzlo, potom je odpoveďou, môžete kontaktujte ju teraz. Ededetemple@gmail.com +2348129175848

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vo svojej práci je najlepší a robí to ako žiadny iný. Pomohol mi priviesť späť moju manželku, ktorá ma opustila pred niekoľkými mesiacmi. Hľadal som spôsob, ako ju priviesť späť k ničomu, až kým som neprišiel cez svedectvo tohto veľkého kúzla. Kontaktoval som ho a on sa o mňa staral a ubezpečil ma, že moja manželka sa vráti za dva dni, keď dokončil prácu a dal som mu všetku podporu, ktorú som potreboval, a za dva dni, keď povedal mojej manželke, sa vrátil. môžete kontaktovať chubygreat so svojimi podrobnosťami 2348165965904 alebo e-mailom chubygreat@gmail.com.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. dr.ologhodospellwork@gmail.com vám pomôže získať späť svoju bývalú manželku alebo bývalého manžela alebo ktorúkoľvek blízku osobu, ktorá vás opustila a chce takého človeka vrátiť, stačí kontaktovať drologhodo so svojimi podrobnosťami 2348156911977. S pomocou svojej čiernej mágie, ktorú môže návrat láska jeden späť. Kontaktoval som ho, aby mi pomohol vyriešiť problém, a bolo ľahké ako navždy a pracoval pre mňa, aby som získal späť svoju lásku.
    Vďaka dr.ologhodospellwork to naozaj funguje a funguje zázraky.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hej, som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť, keď ma opustil a naše 2 deti pre inú ženu. Po ôsmich rokoch manželstva sme boli s manželom v jednej alebo druhej hádke, až kým ma nakoniec neopustil a nepresťahoval sa do Kalifornie, aby som bol s inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca. Snažil som sa byť silný len pre deti, ale nemohol som ovládať bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som sa do svojho manžela naozaj zamiloval. Každý deň a noc som na neho myslel a vždy som si želal, aby sa ku mne vrátil, bol som skutočne naštvaný a potreboval som pomoc, takže som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá naznačovala, že doktor Mohammed môže pomôcť rýchlo sa vrátiť späť , Cítil som, že by som ho mal skúsiť. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť, a urobil som to, potom pre mňa urobil (Kúzlo lásky). O 28 hodín neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu a deťom tak veľmi chýba, tak úžasné !! Takto sa vrátil toho istého dňa s množstvom lásky a radosti a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým. Vďaka Dr. Mohammedovi. je tak silný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Mohammed skutočné a silné kúzlo, ktoré sa budem vždy modliť, aby žil dlho, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete Ex späť alebo sa váš manžel presťahoval do inej ženy, už neplakajte, kontaktujte teraz tohto mocného kúzla. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať v aplikácii Whats-app: +2348134493948

    OdpovedaťOdstrániť

  12. Moje meno je Merival. Chcem poďakovať Dr. Ajayimu za veľké kúzlo, ktoré mi pomohlo zachrániť moje 10 ročné manželstvo. môj manžel bol vždy dobrý človek, až kým sa náhle zmenil a začal ma podvádzať s pani menom Anna. Môj manžel sa prestal vracať domov do tej miery, že opustil mňa a naše 3 deti. Išiel som k jeho rodine, aby mi pomohol s ním hovoriť, ale on odmietol, v tomto okamihu som nevedel, čo iného robiť. kým som nepočula o dr. Ajayim, kontaktoval som ho a ubezpečil ma, že sa môj manžel po odstránení kúziel vráti ku mne a deťom, a tak som sa rozhodol skúsiť to. Po niekoľkých týždňoch, odkiaľ sa môj manžel nevrátil domov, bol taký triezvy a ospravedlňoval sa za všetko, čo urobil mne a deťom. Ďakujem dr. Ajayimu za to, že mi zachránil manželstvo. Ak potrebujete akúkoľvek duchovnú pomoc, kontaktujte ho na Viber / whatsapp: +2347084887094 alebo e-mailom: drajayi1990@gmail.com, je 100% spoľahlivý.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Som veľmi rád, že sa s vami podelím o toto úžasné svedectvo, ďakujem vám, doktor Adeleke, za pomoc, ktorú ste mi poskytli. Budem navždy vďačný, môj bývalý milenec je späť ku mne a všetko je v poriadku, ak prechádzate cez vzťah alebo manželský problém, ktorý mu pošlete e-mailom prostredníctvom (aoba5019@gmail.com) ho oslovte na WhatsApp alebo zavolajte na +27740386124. Láska kúzla Dr Adeleke vám pomôže vo vašom vzťahu alebo manželstve

    OdpovedaťOdstrániť
  14. OSUNOGIE je nadaný duchovný liečiteľ a milujúci kúzla, ktorá môže vyriešiť vaše problémy a problémy. "Hádam kúzla". S pomocou mojich duchovných síl sa moje kúzlo odovzdáva jedinečným spôsobom, aby som pomohol pri riešení vašich problémov. Ak ste boli sklamaní inými kúzelníkmi a liečiteľmi, ktorí vám nedokázali poskytnúť výsledky, ktoré vám sľúbili, a ste zaseknutí bez možnosti šťastia. Nikdy nie je príliš neskoro na vyriešenie vašich problémov, je čas na zmenu v živote k lepšiemu a nielen sa posaďte a myslím si, že vaša najhoršia situácia sa nemôže zmeniť k lepšiemu, pretože BOH pomáha tým, ktorí si pomáhajú, sa môže podrobiť mi vaše údaje môžem byť v pozícii, aby vám pomohol von. 1) MÁTE VO VAŠEJ LÁSKE PROBLÉM, JE ZHODNOTENIE? Myslím, že váš partner sa o vás už nezaujíma. Môžete si myslieť, že neexistuje žiadne iné riešenie. Ponúkam riešenie všetkých problémov súvisiacich s láskou. Mohol by som posilniť putá vo všetkých milostných vzťahoch a manželstvách. 1) CHCETE S VÁŠM PARTNEROM VÍŤAZNÉ LÁSKA? 2) Môžem obnoviť lásku a šťastie, keď sa vzťahy rozpadajú alebo klesajú. 3) Môžem priviesť späť tvoju stratenú lásku. 4) Môžem vám pomôcť vyhľadať a zvoliť si najvhodnejšieho partnera, keď nemôžete prelomiť cyklus osamelosti. 5) Môžem vám pomôcť udržať verného partnera a byť vám lojálny sám. 6) Môžem medzi vecami vytvoriť večnú lásku. (Osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ahoj všetci, ktorých som v minulosti bojoval s manželom, čo viedlo k rozvodu s mojím prvým manželom. Potom, čo som sa s mojím bývalým manželom rozviedla, mala som ďalšiu šancu sa znova oženiť a iba 2 roky môjho druhého manželstva došlo k ďalšiemu rozvodu, ktorý ma takmer emočne zabil. Zostal som ďalšie dva roky slobodný a slobodná matka. Úprimne povedané, nebol som veľmi šťastný, pretože každá žena potrebuje muža v živote, bolo chvíle, keď som videl svoju prvú fotografiu manželov a uvedomil som si, ako veľmi ho milujem a že mi ho chýbal. Snažil som sa k nemu dostať, ale bolo mi povedané, že pokračoval vo svojom živote a možno už nikdy nebudeme spolu. Toho večného plaču som plakal, keď som si myslel, že som stratil muža, pre ktorého som toľko lásky. Požiadal som o radu, čo mám robiť, a môj priateľ mi dal kontakt s Dr. Mohammedom Templeom Templeom, konzultoval som s ním a jeho najlepšími silami mi pomohol s Reunion Marriage Love Spell, aby som vrátil môjho bývalého manžela späť pre mňa, len za 6 dní som mal očarujúce modlitby za duchovné stretnutie s Dr. Mohammedom všetko, čo sa v mojom živote obracia k dobrému, teraz šťastne žijem so svojím prvým manželom a vyriešim problémy s rozvodom. s pomocou Dr. Mohammeda, jeho muža múdrosti a starostlivosti. Ďakujem a vážim si všetku pomoc, ktorú si mi dal, aby si môj bývalý manžel znova vstúpil do môjho života. Dnes svedčím o tom, že doktor Mohammed je silný, že dokáže vyriešiť všetky problémy v zlomenom vzťahu s láskou a znova ho kontaktovať, aby vyriešil akýkoľvek problém so vzťahom. E-mail .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na WhatsApp +2348134493948

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tento komentár píšem so slzami radosti. Moje manželstvo sa rozpadlo po 6 mesiacoch, pretože moja svokra požiadala manžela, aby ma rozviedol a oženil sa so ženou, ktorú mu zasnúbila ako jeho manželka. Celá táto dráma sa začala v našom manželstve a môj manžel ma opustil a naše jednomesačné dieťa len preto, aby mohol robiť, ako chce jeho matka. Bol som v slzách a rozbil som sa 6 mesiacov, pretože som si nedokázal predstaviť, ako sa celý môj život rozpadá predo mnou. Nemohol som pokračovať v práci a zodpovednosti za dieťa, takže som prestal pracovať. Veci sa stali ťažšími, až kým mi moja najlepšia priateľka neodporučila stretnúť sa s Dr. OSUNOGIE, ktorá jej uzavrela manželstvo s RETURN LOVER SPELL, ktorá funguje tak rýchlo, ako 12 hodín po obsadení kúzla. Súhlasím a rozhodol som sa kontaktovať tohto doktora OSUNOGIE a hádať čo. Môj manžel prišiel do svojej matky s rodinou za menej ako 12 hodín po obsadení kúzla. Dokonca aj jeho matka sa vrátila so žiadosťou o odpustenie a tiež aby sa zmierila s manželom, ktorý ma opustil. Prichádzali posledné 3 dni a teraz ma všetci žiadajú, aby som ho vzal späť. Som veľmi vďačný za to, čo pre mňa urobil tento doktor OSUNOGIE. Mám v úmysle prijať jeho ospravedlnenie a ísť ďalej ako rodina presne tak, ako mi odporučila moja mama. Každý, kto chce späť svojho milenca, by mal napísať Dr OSUNOGIE na (osunogie@gmail.com)
    Boh vám žehnaj, keď týmto svedectvom nájdete svoje šťastie.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. moje meno amedio a toto je moje svedectvo. 18. septembra 2017 to moja priateľka Maggie označila za ukončenie nášho šesťročného vzťahu. bolo to úbohé, snažil som sa ju upokojiť, ale trvala na rozchode, pretože v Sydney stretla iného milého chlapa. bolesť bola príliš veľká na to, aby som to zniesol, tak som išiel online hľadať pomoc, potom som uvidel blog o tomto mocnom kúzelníkovi s názvom Dr. OSUNOGIE. Čítal som o ňom veľa svedectiev, ale nebol som si istý, či mi môže pomôcť, pretože som žil v Austrálii, ale rozhodol som sa ho skúsiť. Zaslal som mu e-mailom všetko o svojom probléme vo vzťahu a mojom strachu z diaľky, ubezpečil ma, aby som sa nebál toho, že vzdialenosť nie je prekážkou a že fúka vietor, takže moja pomoc ma nájde do 24 hodín. Ihneď mu veril svojimi slovami a postupoval podľa jeho pokynov. Ihneď po 24 hodinách odlievania kúzla, keď mi dal pokyn, sa moja priateľka, ktorá ma nechala byť s iným mužom, vrátila domov a začala ma prosiť o odpustenie. Bol som šokovaný, prekvapený a ohromený a bol som ako "páni", fungovalo to ako kúzlo. To je dôvod, prečo som sa rozhodol zdieľať toto moje úžasné svedectvo s celým svetom, aby som sa spojil s týmto svetovým tajným kúzelníkom, ktorý sa volá Dr.OSUNOGIE, ohľadne akýchkoľvek problémov alebo rozpadov prostredníctvom jeho e-mailu :( osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Som tak šťastný, že som urobil správne rozhodnutie, keď som sa obrátil na Dr. Adelekeho, ktorý mi pomohol získať späť svojho ex späť tým, že na neho vrhol milostné kúzlo. Jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré som kedy urobil, bolo kontaktovať Dr. Adeleke, aby mi pomohol získať späť svojho milenca. Bol som život plný šťastia po tom, čo som kontaktoval doktora Adelekeho, pretože mi nielenže nepriniesol svojho milenca, ale tiež sa zamiloval pre seba viac jedinečný a vynikajúci. Ak potrebujete okoreniť svoj vzťah s väčšou láskou a pozornosťou, obráťte sa na Dr. Adelekeho na jeho e-mailovú adresu [aoba5019@gmail.com], zavolajte alebo Whatsapp ho prostredníctvom svojho kontaktu +27740386124 a byť šťastný, rovnako ako ja, vďaka Dr. Adeleke za tvoja skvelá práca.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ahoj, volám sa Agure Marian z Bratislavy ... chcem sa podeliť o úžasný zážitok, ktorý som mal so všemocným doktorom Adelekeom, manžel Anton požiadal o rozvod, bol som naozaj zdevastovaný, plakal som deň a noc každý deň som povedal svojmu kamarátovi o Situácia a povedala mi o silnom kúzelníkovi Dr Adeleke, cítil som sa trochu skeptický, ale len som sa rozhodol skúsiť ho, urobil som všetko, čo ma požiadal, aby som urobil a sľúbil mi výsledok 24 hodín a nasledujúce ráno moje najväčšie prekvapenie bolo, že ma Anton na kolenách prosil, aby som mu odpustil a prijal ho späť. Som tak šťastný všetkým vďaka Dr. Adelekeovi, že vám tiež môže pomôcť kontaktovať prostredníctvom e-mailu: aoba5019@yahoo.com alebo WhatsApp na čísle +27740386124.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Toto je svedectvo, ktoré poviem každému, aby počul. Som ženatý / vydatá 4 roky a piaty rok môjho manželstva mala ďalšia žena kúzlo, ktoré mi vzalo manžela a môj manžel ma opustil a naše deti, a my sme trpeli 2 roky, kým som nemal na mysli miesto, kde je to skvelé muž Dr, Adeleke, ktorý niekomu pomohol a rozhodol som sa ho skúsiť, aby mi pomohol priviesť môjho manžela domov, a verte mi, že mu pošlem iba moju fotku s mojím manželom a on ma požiadal, aby som dostal potrebné veci a po 24 hodinách ako mi povedal, videl som, že auto vjelo do domu, a hľa, bol to môj manžel a prišiel ku mne a našim deťom, a preto som rád, že sa každý z vás môže podobným stretnúť s týmto mužom a mať svojho milenca späť k svojmu ja ,, Jeho e-mail: aoba5019@gmail.com môžete ho tiež kontaktovať na WhatsApp: +27740386124 ... Budete radi

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Pomôžte mi osláviť doktora Isikola za jeho veľkú pomoc. Som jedným z tých ľudí, ktorí povedali, že nikdy nezavolám psychológa alebo kúzelníka alebo čokoľvek, aby mi pomohol pri riešení mojich problémov - najmenej zo všetkých problémov s láskou, ale dosiahol som bod, v ktorom som vedel, že potrebujem nejaké vedenie, a ja som tak rád, že som našiel tohto muža menom Dr. Isikolo. Keď som skoro stratil Davida v jednom z našich hlúpych bojov a neustálych dohadov (rozišiel sa so mnou), myslel som, že som stratil všetko. plačem celý deň a myslím si, že sa ku mne už nikdy nevráti. Čítal som toľko svedectiev o láskavom kúzle Dr. Isikola, ako pomáha priviesť späť bývalého milenca späť. Rýchlo mu pošlem e-mail. a tiež získať späť môjho manžela s jeho láskavým kúzlom. A keď som bol v najväčšej zúfalstve, nevyužil ma. Vykonali ste veľmi dobrú službu pre osobu v skutočnej núdzi. Neviem, ako ste to urobili alebo ako funguje táto mágia, ale všetko, čo viem, je, že IT PRÁCA a môj muž sa mi vrátili späť za 48 hodín, keď mi to sľúbil !! David, môj manžel a ja sme šťastne späť spolu a ja budem vždy vďačný doktorovi Isikolovi. e-mail mu pre akúkoľvek pomoc je veľmi schopný a spoľahlivý pre pomoc (isikolosolutionhome@gmail.com) alebo môžete tiež Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Môj milenec sa rozišiel so mnou, viem, že to bola moja vina, ktorá ho prinútila rozobrať sa so mnou, chytil ma, rozprával sa o ňom, bol tam chlapec, ktorého volám, môj priateľ ma ťahal a mal sex so mnou, potom môj milenec nás chytil, potom rozišiel sa so mnou, veľmi ho milujem, celé dni, mesiace a mesiace ma potešilo, že ma nesúhlasil, čítal som online, ako získať späť svojho milenca, potom som narazil a článok o tom, ako sa žena vrátila späť jej manžel, ktorý sa s ňou rozvádza, povedala, že doktorka Lomi jej pomohla urobiť nejaké modlitby a jej manžel je späť k nej, potom sa obrátim na doktorku Lomi a vysvetlí, čo sa stalo, potom mi pomohol urobiť nejaké modlitby a môj milenec sa vrátil prosiac ma, že on bolo mi ľúto, že ma stále miluje, a dnes sme späť spolu a sľubujem, že sa s ním nikdy nebudem rozprávať, a dnes sme obaja šťastní, ak potrebujete aj doktora Lomi ho, ktorý mu pomôže kontaktovať ho na čísle Line of WhatsApp; +2349034287285 môžete mu tiež poslať e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com o pomoc.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestanem myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Som Angela Castorová. Mám 43 rokov a vydala som sa v 25 rokoch. Mám len dve deti a žijem šťastne. Po piatich rokoch môjho manželstva sa správanie môjho manžela stalo také čudné, že vlastne nechápem, čo sa dialo. Zbalil sa z domu do domu inej ženy a ja ho tak milujem, že i
    Nikdy som nesnívala o tom, že ho stratím. Snažila som sa čo najlepšie zabezpečiť, aby sa môj manžel ku mne vrátil, ale bezvýsledne, plakala som a plakala a hľadala pomoc. Diskutoval som o tom s mojou najlepšou kamarátkou Alison a ona mi povedala, že mi môže pomôcť. Povedala mi o mužovi menom Dr.OSUNOGIE, povedala mi, že je veľmi skvelým mužom a skutočným mužom, ktorému sa dá dôverovať, a že v ňom nie je nič, čo by sa týkalo otázok lásky a tehotenstva, ktoré nedokáže vyriešiť, a povedala mi, ako jej pomohol a nespočetné množstvo ľudí pri obnove ich vzťahu. Rýchlo som kontaktoval jeho e-mailovú adresu, vysvetlil som mu všetky moje problémy a on mi povedal, že by som sa nemal báť, že všetky moje problémy budú v poriadku. V súčasnosti som veľmi šťastná, že som svojho manžela dostala späť za pomoci Dr.OSUNOGIE a žijeme šťastne s toľkou láskou jeden k druhému. Úprimne povedané, muž je veľmi dobrý a ak hľadá pomoc pri obnovení vášho manželstva alebo vzťah, kontaktujte ho na: | (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť


  26. Zranilo ma a zlomilo srdce, keď sa pred siedmimi mesiacmi v mojom manželstve objavil veľmi veľký problém, medzi mnou a mojím manželom. také hrozné, že sa dostal k prípadu pred rozvodom. povedal, že so mnou už nikdy nechce zostať a že ma už nemiluje. Zbalil sa teda z domu a prinútil mňa a moje deti, aby prešli silnými bolesťami. Snažil som sa všetkými možnými prostriedkami, aby som ho po dlhom prosení dostal späť, ale všetko bolo zbytočné. A potvrdil mi, že sa rozhodol, a už ma nikdy nechcel vidieť. Jedného večera, keď som sa vracal z práce, som stretol starého priateľa, ktorý sa ma spýtal na môjho manžela. Vysvetlil som mu všetky veci, a tak mi povedal, že jediný spôsob, ako môžem svojho manžela dostať späť, je navštíviť DR OSUNOGIE, pretože aj u neho to naozaj fungovalo. Takže som nikdy neveril v kúzlo, ale nemal som inú možnosť, ako sa riadiť jeho radami. Potom mi dal e-mailovú adresu DR OSUNOGIE, ktorého navštívil. Na druhý deň ráno som teda poslal e-mail na adresu, ktorú mi dal, a DR OSUNOGIE ma ubezpečil, že môjho manžela dostanem na druhý deň späť. Aké úžasné vyhlásenie !! Nikdy som neveril, takže so mnou hovoril a hovoril mi všetko, čo musím urobiť. Nasledujúce ráno mi teda môj manžel, ktorý mi posledných 7 mesiacov nevolal, zavolal, aby ma informoval, že sa vracia. Tak úžasný!! Tak sa v ten istý deň vrátil s veľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a mojim deťom. Potom od toho dňa bol náš vzťah teraz pomocou spoločnosti DR OSUNOGIE silnejší ako predtým. Takže, v prípade problémov vám poradím, kontaktujte DR OSUNOGIE, dávam vám 100% záruku, že vám pomôže .. Pošlite mu e-mail na adresu: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. NALIEHAVÝ LÁSKY KÁBLOV, KTORÝ SI ZÍSKAJTE ZPäť, môj bývalý priateľ je späť potom, čo sa so mnou rozišiel, som tak šťastný, že opäť žijeme spolu. Môj priateľ s trojročným vzťahom ma podviedol a správal sa, akoby som sa previnil. Rozišli sme sa, ale milujem ho a chcem s ním stráviť zvyšok života. moje srdce bolo naplnené bolesťami, smútkom ... už som to nemohol viac vydržať, pretože som bol do neho šialene zamilovaný. Každý deň a noc som na neho myslel a vždy si prial, aby sa ku mne vrátil, bol som skutočne rozrušený a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na svedectvo, ktoré naznačovalo, že Dr OSUNOGIE je to najlepšie, čo môže pomôcť dostať sa ex rýchlo späť a tiež zastaviť rozvod. Cítil som, že by som ho mal vyskúšať a kontaktoval som ho a on mi povedal, čo potrebuje, aby na mojej situácii pracoval, a dal som mu ich, potom mi urobil kúzlo lásky o 7 dní neskôr, môj priateľ sa ku mne vrátil a ospravedlnil sa za že ma opustil, pretože mi ublížil a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Od toho dňa je ku mne skutočne taký milý, že ma proste miluje, som šťastnejší. Vďaka Dr. OSUNOGIE. Ak máte akýkoľvek problém, kontaktujte Dr OSUNOGIE .. Garantujem vám, že vám pomôže s riešením vašich problémov. E-mail: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Chcem, aby ste túto príležitosť využili na stretnutie s veľkým čarodejníkom a obnoviteľom lásky. chubygreat.com so svojou čiernou mágiou robí zázraky po celom svete. Pochádza z Afriky a pomáhal ľuďom na celom svete. ak máte problémy s manželským životom, vzťahovými aférami, chcete späť svojho bývalého milenca, chcete vyhrávať hry online, potrebujete promočné akcie na svojom pracovisku, rýchlo kontaktujte chubygreat s jeho podrobnými informáciami 2348165965904 alebo e-mailom na adresu chubygreat@gmail.com , je vždy k dispozícii na pomoc pri riešení situácie.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Chcem, aby ste túto príležitosť využili na stretnutie s veľkým čarodejníkom a obnoviteľom lásky. chubygreat.com so svojou čiernou mágiou robí zázraky po celom svete. Pochádza z Afriky a pomáhal ľuďom na celom svete. ak máte problémy s manželským životom, vzťahovými aférami, chcete späť svojho bývalého milenca, chcete vyhrávať hry online, potrebujete promočné akcie na svojom pracovisku, rýchlo kontaktujte chubygreat s jeho podrobnými informáciami 2348165965904 alebo e-mailom na adresu chubygreat@gmail.com , je vždy k dispozícii na pomoc pri riešení situácie.

    OdpovedaťOdstrániť
  30. volám sa mariana a som z mexika a chcem využiť túto príležitosť a povedať komu tu zatiaľ čítam komentár, aby mi pomohol poďakovať Dr. Tundeovej za to, že mi pomohla priviesť späť moju dcéru manžela, potom čo bola moja dcéra zmätená a myslela si že nikdy nedostane späť svojho manžela, potom čo ju manžel opustil so svojimi dvoma deťmi na 1 rok, mal som šťastie, keď mi moja kamarátka Diana predstavila tohto mocného kúzelníka, ktorý mi svojou čarovnou silou pomáha priviesť späť moju dcéru späť k nej a sľubujem mu, že prinútim svet, aby počul viac o džinovi, ktorý nevyžaduje peniaze na prácu pre ľudí. ak ste v ťažkostiach alebo máte problém s peniazmi alebo máte chorobu, už sa nebojte a láskavo kontaktujte Dr. Tunde na jeho e-mailovej adrese toye816@gmail.com alebo mu zavolajte alebo na neho zavolajte na číslo +393510651312, prekvapí vás. Ďakujem vám všetkým tu a Boh vám žehnaj všetkých
    S pozdravom
    Mariana.

    OdpovedaťOdstrániť
  31. PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXKLUZÍVNE NÁVRATNE PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA javí beznádejná! KONTAKT: (Dr OSUNOGIE) URČITE ONLINE NAJLEPŠIE KOSTKY KÓDU A JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ .. Kontaktovať Dr. OSUNOGIE:
    Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a ukazovať mi chladnú lásku, pri niekoľkých príležitostiach sa mi vyhrážal rozchodom so mnou, ak sa ho odvážim spochybniť o jeho vzťahu s inými dievčatami, bol som úplne zničený a zmätený, až kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete s názvom DR OSUNOGIE, ktorý mocou svojich bohov pomáha ľuďom s ich vzťahom a problémom v manželstve, najskôr som pochyboval, či také niečo vôbec existuje, ale rozhodol som sa dať skús to, keď ho kontaktujem, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a urobil som to, a pomohol mi vrhnúť kúzlo lásky a do 28 hodín sa mi môj priateľ vrátil a začal sa ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou v dobrom aj v skutočnosti. Dr OSUNOGIE je najlepším kúzelníkom, pretože nikdy neverím, že sa také veci dejú online, a ak mám akýkoľvek iný problém, bude mojím riešením, pretože mi dokazuje, že sa také veci dejú online a ak máte nejaké problémy, ktoré vám spôsobujú sleeplessnight Obráťte sa na toto skvelé kúzlo Caster pre váš vzťah alebo problém s manželstvom a pre každý ďalší proplem.

    Tu je jeho kontakt ..
    WHATSAPP: +393510695169
    E-MAIL: osunogie@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. KONTAKTUJTE DR. OSUNOGIU NAJÚČINNEJŠIU LÁSKOVÚ KÚZELNÚ LÁSKU, KTORÁ POMÁHAŤ SPÄŤ SPÄŤ VÁŠ MILOVAČ
    Ahoj, volám sa BRITTANY, chcem sa podeliť o svetové svedectvo. Dr OSUNOGIE je skutočný kúzelník a tiež veľmi originálny kúzelník, je tak silný, jedinečný a úžasný. Dr OSUNOGIE znovu obnovil šťastie v mojom živote tým, že mi vrátil môjho manžela svojim mocným kúzlom lásky. Dr OSUNOGIE je nadaný a veľmi mocný muž, a nebyť jeho, k čomu by sa obrátil môj život? Dr OSUNOGIE, nech vám vaši dobrí bohovia naďalej žehnávajú za vaše dobré skutky. slová nemôžu vyjadriť, koľko dobrého ste pre mňa urobili a verím, že ani tisíc slov nebude stačiť na opísanie vašich dobrých skvelých diel. Ak čelíte akýmkoľvek duchovným problémom, odporúčam vám, aby ste neplakali, len kontaktujte Dr OSUNOGIE na jeho e-mail a on vyrieši všetky vaše problémy. Kontaktujte ho na jeho
    email: (osunogie@gmail.com) kontaktujte ho a získajte svoje riešenie hneď teraz.

    OdpovedaťOdstrániť

  33. AKO SA MOHU ZARADIŤ S LÁSKOU MÔJHO ŽIVOTA? LÁSKY KONTAKT DR. OSUNOGIE
    NAJLEPŠIE LÁSKY KÚZELNEHO Kúzla po celom svete
    Ahoj všetci, volám sa Aniester Z Bratislavy som veľmi nadšený, že moje zlomené manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť potom, čo mňa a naše 2 deti opustil pre inú ženu. Po 8 rokoch manželstva sme boli s manželom v jednej alebo druhej hádke, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Bardejova za inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už svojho otca nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládnuť bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné trápenia a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si prajem, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj rozrušený a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na web, ktorý naznačoval, že Dr.OSUNOGIE môže pomôcť dostať sa späť späť rýchlo. Cítil som teda, že by som ho mal vyskúšať. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo mám robiť, a urobil som to, potom pre mňa urobil (kúzlo lásky). O 28 hodín neskôr mi manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu tak veľmi chýbam ja a deti, takže úžasné !! Tak sa v ten istý deň vrátil s veľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Potom od toho dňa bolo naše manželstvo teraz silnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr. Balogunovi. je taký silný a rozhodol som sa podeliť o svoj príbeh na internete, že Dr.OSUNOGIE je skutočné a silné kúzlo, ktoré sa vždy bude modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho bývalého späť alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, obráťte sa teraz na toto silné kúzlo na kúzla. Tu je jeho kontakt: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť



  34. PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXISTUJÚ SPÄŤ NAD SÚPRAVOU PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA PODOBÍ NESPRÁVNE! KONTAKT: OSUNOGIE JE URČITE NEJLEPŠÍM KÚZELNÍKOM K ONLINE A JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ ..
    Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a ukazovať mi chladnú lásku, pri niekoľkých príležitostiach sa mi vyhrážal rozchodom so mnou, ak sa ho odvážim spochybniť o jeho vzťahu s inými dievčatami, bol som úplne zničený a zmätený, až kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníckom čarodejníkovi na internete s názvom DR OSUNOGIE, ktorý mocou svojich bohov pomáha ľuďom s ich vzťahom a problémom v manželstve, najskôr som pochyboval, či niečo také existuje, ale rozhodol som sa dať skús to, keď ho kontaktujem, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a urobil som to, a pomohol mi vrhnúť kúzlo lásky a do 28 hodín sa mi môj priateľ vrátil a začal sa ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou v dobrom aj v skutočnosti. Kontaktujte tento tím Great Spell Caster pre svoj vzťah alebo manželstvo. (Osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Mocné kúzlo stratenej lásky vyvoláva kúzlo
    Toto je Dr. OSUNOGIE Traditonal Spiritual Healer
    Som tu, aby som vám pomohol so všetkými vašimi problémami. Môžem za vás čarovať v súvislosti s akýmkoľvek problémom, ktorý máte, tj. Vzťahmi, finančnými problémami, budúcimi udalosťami alebo čímkoľvek, čo je pre vás dôležité. Mám právomoci zmeniť akýkoľvek problém akéhokoľvek druhu a môžem zmeniť smer vášho osudu a tvoj život sa okamžite zmení. Teraz ma kontaktujte, vrhnem kúzlo podľa vášho výberu, prinesiem mi všetky vaše osobné problémy, pôjdem o svoju prácu a urobím všetko pre to, aby som dosiahol napríklad presné riešenie, tj. Máte niečo, po čom túžite? Rovnako ako bohatstvo, šťastie, získať spriaznenú dušu v plodnosti a vyčistiť svoj domov? vaša kancelária miesto práce ?? alebo tvoja firma ?? vaša firma nefunguje, neprináša neproduktívny zisk Chcete, aby vaša firma prúdila rýchlo a uspela? Máš smolu? Máte ťažkosti s predajom svojej nehnuteľnosti? Pomáham ľuďom vyhrávať súdne spory Pomáham ľuďom prestať s alkoholom a cigaretami? Chcete podporu práce? Prinášam späť tvoju milenku za 3 dni, nech už to trvalo koľko chce. Pomáham nezadaným získať partnerov, milovať príťažlivosť, kúzla. Môžem vyčistiť vaše debety, pomáham ženám, ktoré neprodukujú deti! Neproduktívne ženy a tiež dosiahnuť veľkú príležitosť stretnúť sa s veľkými ľuďmi sa život v priebehu krátkeho obdobia zmení a ľudia sa budú čudovať, ako to prišlo, prosím. Kontaktujte nás ešte dnes: osunogie@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

  36. Potrebujete skutočné kúzlo na kúzlo, aby ste urgentne priviedli späť môjho bývalého milenca? kontaktujte Dr OSUNOGIE, najlepšieho a najlepšieho čarodejníka, volám sa Clara zo Škótska. Mal som vážne problémy so svojím priateľom a malo to za následok, že sa odsťahoval do bytu svojho priateľa. Všetko sa zhoršilo, pretože začal často s kamarátom chodiť do barov a striptízových klubov, opíjal sa a omdlel. Vždy, keď mu zavolám, sa mi po telefóne vyhráža kvôli všetkým zlým radám, ktoré mu dal jeho priateľ. Naozaj ho milujem a chodili sme spolu 8 rokov, čo nám dalo krásnu dcéru. Stratil som tiež veľa peňazí na terapeutoch, kým ma Dr. OSUNOGIE zoznámil s kamarátom, s ktorým sa oženil s jej priateľom z detstva; toto mi dalo úplnú sebadôveru a silu získať ho späť. Urobil som všetko, čo požiadal, a po 48 hodinách mi zavolal môj priateľ a ponáhľal sa späť domov, veci sa medzi nami len emočne zmenili. Má prácu a prestal piť a udržiavať irelevantných priateľov. Je zázrak, že som nikdy neveril, že je možný, pretože som stratil všetku nádej, kým som našiel doktora OSUNOGIE. Preto som sľúbil, že budem svoje svedectvo zdieľať po celom vesmíre. Poďakovanie patrí Dr. OSUNOGIE za nadmernú prácu, ktorú pre mňa vykonal. Nižšie je uvedená e-mailová adresa v situácii, keď podstupujete zlomeninu srdca, a ubezpečujem vás, že tak, ako pre mňa urobil moju, určite pomôže aj vám. (Osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Som veľmi šťastný, že môžem zdieľať toto moje fantastické svedectvo. Môj život sa úplne zmenil za 48 hodín. Vidím sa do zrkadla a usmievam sa. Prvýkrát po vekoch mám dôveru v seba a svoje schopnosti. Svojho manžela mám späť v živote pomocou doktorky Adelekeovej. Ospravedlnil sa po 24 hodinách, po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy nechcel rozísť; nezvládal emocionálnu batožinu, ktorú som neustále nosila. Povedal, že si myslí, že má na môj život negatívny vplyv, a že je najlepšie odísť. Tvrdil, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Vo vrecku mám peniaze, ktoré sú konečne moje vlastné. (Prebehla moja kontrola kompenzácie a bolo mi povedané, že to bolo už o pár mesiacov. Som živým dôkazom toho, čo dokáže doktorka Adelekeová. Ďakujem veľmi pekne, doktorke Adelekeovej za úžasnú vec, ktorú ste urobili v mojom manželstve. Som teraz šťastná. S vašu pomoc, obaja sme mohli vidieť a hovoriť si navzájom pravdu. Nikdy som si nemyslel, že kúzlo môže pomôcť párom, skôr ako ma veľmi rád kontaktujem a začnem, aby sa toto všetko stalo. Ktokoľvek, kto má problém vo vzťahu, môže kontaktovať doktorku Adelekeovú. .
    E-mail: aoba5019@gmail.com
    Volajte na číslo Whatsapp: +27740386124

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Chcem dať vesmíru vedieť, že som dnes šťastná kvôli kúzelníkovi čarodejníc Dr. Adeleke, ktorý mi priviedol späť môjho manžela, keď som si myslela, že som ho navždy stratila. V osudný deň som videla na internete sériu svedectiev o pomoci, ktorú poskytuje zlomenému srdcu, a tak som sa rozhodol kontaktovať ho ohľadom môjho manžela, ktorý ma bez slova opustil, a potom, čo som mu vyrozprávala všetky svoje problémy, ma ubezpečil, že je vrátim sa domov ku mne do istej miery mu verím a urobil som všetko, čo ma požiadal, aby som urobil na moje najväčšie prekvapenie môj manžel, ktorý ma odmietol vidieť, prišiel do domu a plakal o odpustenie a teraz šťastne žijeme spolu lásku a starostlivosť od neho. Máte problémy vo vzťahu? Rozišiel sa s vami váš partner a vy ho stále milujete a chcete späť? Máte problémy s financiami? Dr. Adeleke je odpoveďou na všetky vaše problémy, kontaktujte ho na nižšie uvedenom e-maile (aoba5019@gmail.com) a kontaktujte ho prostredníctvom Whatsapp +27740386124

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Potrebujete kúzlo lásky, aby ste vrátili svojho bývalého milenca alebo znovu spojili svoje manželstvo? Pošlite e-mail spoločnosti DR ISIKOLO na rýchle 48-hodinové riešenie. Pred rokom a pol rokom som mala problém s manželom, ktorý nás od seba oddeľoval. Keď sa so mnou rozišiel, bol som zmätený a nevedel som, čo robiť, aby som ho dostal späť, cítil som sa vo vnútri taký prázdny. Kým som na internete nenarazil na DR ISIKOLO o tom, ako pomohol toľkým ľuďom vyriešiť tam rôzne problémy. Poslal som mu e-mail a povedal som mu svoj problém a urobil som to, čo ma požiadal, aby mi pomohol, aby som stručne skrátil ten dlhý príbeh. Než som to vedel, za menej ako 48 HODÍN mi zavolal môj manžel a vrátil sa ku mne a povedal mi, že ho mrzí, čo sa medzi nami dvoma deje. Na záver píšem toto svedectvo, aby som vám poďakoval a vyjadril vám hlbokú vďačnosť. DR ISIKOLO za to, že ste dodržali vaše slová a vaše sľuby, že ste ma priviedli späť ku mne za pouhých 24 hodín od vášho mocného čarovania a za to, že ste použili svoje nadané a veľké sily na priviesť ho späť. Ak potrebujete jeho pomoc, môžete mu poslať e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Môžete mu tiež poslať WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť

  40. Moje meno je Antonio z Talianska. i pratice biela magia. Mám veľké kúzlo a kúzlo na obnovenie vzťahu. Moje kúzlo je neškodné a veľmi silné a dokážem vám vrátiť bývalého partnera za pár hodín. Svojou silou bielej mágie som obnovil domovy a prinavrátil rodinám šťastie. Moja metóda je veľmi efektívna, nepoškodí vás ani vášho partnera. Za pár hodín môžem úprimne priviesť späť tvoju milenku. prestaň plakať a cíti sa zle, kontaktujte ma teraz na allenlove824@gmail.com, aby som priviedol späť vášho milenca a obnovil pokoj vo vašom dome

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Ste najväčšie a najsilnejšie kúzlo lásky vôbec. Ďakujem. presne ako si mi sľúbil, môj manžel sa dnes vrátil späť domov. Nikdy som si nemyslel, že ho budem mať späť potom, čo ma pred 7 mesiacmi opustil pre inú dámu. varili sme večeru a mali sme skvelý sex. Martin neprestane bozkávať a lízať moje telo a chcieť ma viac. ktokoľvek, kto mal niekedy problémy so vzťahmi, rázne ti odporučí poslať e-mail na adresu allenlove824@gmail.com, aby získal potrebnú potrebu

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Silné a silné kúzlo lásky, vďaka ktorému získate späť svoje ex .. Rozhodol som sa, že budem tráviť celý deň na internete, len aby som zaistil, že veľa ľudí bude môcť čítať o tomto veľkom kúzle lásky, po opustení mojou manželkou som bol toho dňa tak osamelý, že som sa rozhodol ísť cez sieť na nejaké tipy na vzťahy, nikdy som nevedel, že toto je cestovná mapa, ktorá zabezpečí návrat mojej manželky. Po prečítaní mnohých tipov, ako obnoviť môj vzťah lepším spôsobom, som zistil, že Dr. Allen má veľa odporúčaní ako ostatní kúzelníci, takže som si myslel, že Dr. Allen je správna osoba, ktorá mi pomôže mi pri získavaní mojej ženy späť, a kontaktoval som Dr. Allena prostredníctvom jeho podrobností, ktoré som videl na internete, a bol som taký šťastný, že som sa rozhodol pre spoluprácu s Dr. Allenom, pretože jeho práca bola stopercentne dokonalá a kúzlo mi vrátilo moju manželku pre mňa s rýchlou úľavou ho tiež môžete kontaktovať a požiadať o pomoc e-mailom whatsapp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Silné a silné kúzlo lásky, vďaka ktorému získate späť svoje ex .. Rozhodol som sa, že budem tráviť celý deň na internete, len aby som zaistil, že veľa ľudí bude môcť čítať o tomto veľkom kúzle lásky, po opustení mojou manželkou som bol toho dňa tak osamelý, že som sa rozhodol ísť cez sieť na nejaké tipy na vzťahy, nikdy som nevedel, že toto je cestovná mapa, ktorá zabezpečí návrat mojej manželky. Po prečítaní mnohých tipov, ako obnoviť môj vzťah lepším spôsobom, som zistil, že Dr. Allen má veľa odporúčaní ako ostatní kúzelníci, takže som si myslel, že Dr. Allen je správna osoba, ktorá mi pomôže mi pri získavaní mojej ženy späť, a kontaktoval som Dr. Allena prostredníctvom jeho podrobností, ktoré som videl na internete, a bol som taký šťastný, že som sa rozhodol pre spoluprácu s Dr. Allenom, pretože jeho práca bola stopercentne dokonalá a kúzlo mi vrátilo moju manželku pre mňa s rýchlou úľavou ho tiež môžete kontaktovať a požiadať o pomoc e-mailom whatsapp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Ak vám naozaj záleží na vašej stratenej láske, musíte bojovať, aby ste túto osobu vrátili do svojho života a zabezpečili, aby bolo všetko rovnako ako predtým! Každý vzťah alebo manželstvo má malé alebo veľké problémy a sú neoddeliteľnou súčasťou vzťahu. Mnohé páry sa hádajú, nezhodujú sa na určitých veciach, rozchádzajú sa, a to sa deje každý deň, najmä v modernej dobe. Najnovšie výskumy ukazujú, že každé tretie manželstvo sa v modernej dobe končí rozvodom! To je určite znepokojujúca skutočnosť. Najhoršie je, že tieto problémy môžu nastať v rôznom čase, niekedy na samom začiatku vzťahu a niekedy v ďalších fázach, láska sa rozpadne aj u partnerov, ktorí spolu strávili takmer celý život. Kúzla lásky sú veľmi silné a je dokázané, že fungujú, ale ľudia jednoducho odmietajú veriť. Ak potrebujete silné a silné kúzlo lásky, aby ste priviedli späť svoju milenku, láskavo nás kontaktujte prostredníctvom WhatsApp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com. Zaručene vám privedieme späť vašu milenku do 24 hodín.

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Práve som získala späť môjho manžela pomocou odborníkov na kúzlo lásky Dr. Allena. Volám sa Emilia am z Bratislavy. Môj manžel ma opustil pre inú ženu. Boli to iba 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s našim druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobil som všetko pre to, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, so všetkým som ho prosil, sľuboval som, ale on odmietol. Vysvetlil som svojmu priateľovi môj problém a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to vyskúšať. Poslal som odkaz na kúzlo s názvom dr allen a on ma ubezpečil, že nebol problém a že do 11. hodiny bude všetko v poriadku. Vyvolal kúzlo a prekvapivo o 11 hodín mi zavolal môj manžel. Bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a jediné, čo povedal, bolo, že ho tak veľmi mrzí všetko, čo sa stalo. Chcel, aby som sa k nemu vrátila. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bol som taký šťastný a išiel som k nemu, tak sme opäť začali šťastne žiť spolu. Vďaka dr allenovi. ak ste tu a váš milenec vás obracia, alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, požiadajte o pomoc teraz Dr.allen..tu jeho kontakt, WhatsApp mu: +393511585394 pošlite mu e-mail na: allenlove824@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť



  46. Získajte svojho bývalého milenca ešte dnes, na čom nezáleží “
    Práve som získal bývalého manžela späť pomocou odborníkov na kúzlo lásky Dr. OSUNOGIE.
    Moje meno je Emily Môj manžel ma opustil pre inú ženu. Boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s našim druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobil som všetko pre to, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, so všetkým som ho prosil, sľuboval som, ale on odmietol. Vysvetlil som svojmu priateľovi môj problém a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to vyskúšať. Poslal som odkaz na kúzlo s menom Dr. OSUNOGIE a ubezpečil ma, že nebol problém a že pred 11. hodinou bude všetko v poriadku. Vyvolal kúzlo a prekvapivo o 11 hodín mi zavolal môj manžel. Bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a jediné, čo povedal, bolo, že ho tak veľmi mrzí všetko, čo sa stalo. Chcel, aby som sa k nemu vrátila. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bol som taký šťastný a išiel som k nemu, tak sme opäť začali šťastne žiť spolu. Vďaka Dr. OSUNOGIEOVI. ak ste tu a váš milenec vás obracia, alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, požiadajte o pomoc Dr OSUNOGIE .. tu jeho kontakt, (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Som z Kostariky. Chcem vydať svedectvo o mocnom doktorovi Uzorovi, ktorý zachránil môj vzťah. Musím byť jedným z mála, ktorý nemá problém ukázať a povedať niekomu, aký som vďačný za to, že môj vzťah je melodický a plynulý. Snažila som sa mať pozitívnejší vzťah so svojím manželom, zdá sa, že to trvalo večne. Ďalšia pani mi vzala môjho manžela a obaja sa presťahovali. Plakal som a hľadal som ho, aby sa vrátil, ale odmietol prijať moje hovory ani vrátiť správy. Môj priateľ mi predstavil mocné kúzlo s názvom DR Uzor, ktoré mi pomohlo vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré priviedlo môjho manžela späť za 48 hodín. Bola som ohromená a prekvapená, keď môj manžel volal, aby ma prosil o odpustenie kvôli mocnému kúzlu lásky DR Uzor. Ak máte akékoľvek problémy s manželstvom alebo vzťahmi, kontaktujte spoločnosť DR Uzor nasledujúcimi spôsobmi. Môžete ho kedykoľvek kontaktovať priamo prostredníctvom e-mailovej adresy: uzorsolutioncenter@gmail.com, číslo Whatsapp: +27843290018

    OdpovedaťOdstrániť


  48. Ja som Ryan. To, čo sa chystám povedať, je svedectvo veľkého čarodejníka duchovného kúzla, ktorý je celosvetovo známy ako Dr osunogie. Tento muž mi pomohol priviesť späť moju bývalú manželku. Od roku 2009, po 7 rokoch neporiadku v mojom manželstve, došlo k veľmi veľkej kolosálnej katastrofe. Manželka ma opustila a vzala so sebou aj svoje deti, čo ma nechalo na pokoji. O 2 roky neskôr som počul správy o veľkom kúzelníkovi, ktorý pomáha ľuďom s ich túžbami, a čítal som o ňom online. Videl som jeho kontakt a kontaktoval som ho. Do 7 dní mi prišla moja žena v ústrety a povedala mi, ako veľmi jej chýbam ja a celá rodina. Povedala, že ma potrebuje späť k sebe a ja som bola so sebou veľmi spokojná. Ďakujem dnes Dr. osunogie za to, čo pre mňa urobil. Ak dnes prekonávate akýkoľvek problém, kontaktujte lekára Mudi na adrese: (osunogie@gmail.com)

    Ja som Ryan. To, čo sa chystám povedať, je svedectvo veľkého čarodejníka duchovného kúzla, ktorý je celosvetovo známy ako Dr osunogie. Tento muž mi pomohol priviesť späť moju bývalú manželku. Od roku 2009, po 7 rokoch neporiadku v mojom manželstve, došlo k veľmi veľkej kolosálnej katastrofe. Manželka ma opustila a vzala so sebou aj svoje deti, čo ma nechalo na pokoji. O 2 roky neskôr som počul správy o veľkom kúzelníkovi, ktorý pomáha ľuďom s ich túžbami, a čítal som o ňom online. Videl som jeho kontakt a kontaktoval som ho. Do 7 dní mi prišla moja žena v ústrety a povedala mi, ako veľmi jej chýbam ja a celá rodina. Povedala, že ma potrebuje späť k sebe a ja som bola so sebou veľmi spokojná. Ďakujem dnes Dr. osunogie za to, čo pre mňa urobil. Ak dnes prekonávate akýkoľvek problém, kontaktujte lekára Mudi na adrese: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť

  49. PROSÍM ZDIEĽAJTE A ULOŽTE DNES MANŽELSTVO ALEBO VZŤAH
    Ahojte všetci, mala som ťažkosti s narodením vlastného dieťaťa. Chodila som do všetkých nemocníc, kde som mohla, robila som všetky možné lekárske testy, ale stále som neotehotnela. Začala som podozrievať svojho manžela. Svokra mi urobila ťažké chvíle. Manžel ma opustil po 12 rokoch manželstva. Ale milujem ho a chcel som ho späť. Naozaj som neveril v nadprirodzené veci. Môj najlepší priateľ mi povedal, aby som si kúpil knihy o manželstve, a tak som šiel online na knihy o vzťahoch, zatiaľ čo som narazil na kúzlo s názvom „DR OGUNAMEN“. Čítal som o ňom toľko recenzií a svedectvá, takže som ho okamžite kontaktoval, vysvetlil mu svoje problémy. Po 2 dňoch na mňa vrhal kúzlo lásky a ubezpečil ma o 3-7 dňoch, že sa ku mne môj manžel vráti a na moje najväčšie prekvapenie štvrtý deň, keď môj manžel zaklope na mojich dverách a prosila o odpustenie a bola som nadšená, keď som videla, ako ma môj manžel úprimne prosí, som šťastná, že moja láska je späť a nielen to, o pár týždňov som otehotnela. Neprestala som o ňom hovoriť. Ak potrebujete jeho pomoc, kontaktujte ho ešte dnes
    E-mail (ugbegundenger@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Chcem informovať svet, že existuje skutočné a efektívne online kúzlo, ktoré je silné a originálne, doktor Fayosa, nedávno mi pomohol znovu spojiť môj vzťah s mojím bývalým manželom, ktorý ma opustil, kontaktoval som doktora Fayosu, vrhol lásku kúzlo pre mňa a môj bývalý manžel, ktorý povedal, že so mnou už nechce mať nič spoločné a nechal mi viac ako 3 roky, zavolal mi a začal ma prosiť, aby som sa k nemu vrátil, je teraz späť s toľkou milostnou vášňou a starostlivosť, som rád, že môžem všetkým dať vedieť, že kúzlo má schopnosť liečiť a obnovovať narušené vzťahy a prinavrátiť ich späť. Každému, kto číta tento článok a potrebuje jeho pomoc, môže doktor Fayosa ponúknuť aj akýkoľvek druh pomoci, ako napríklad, riešenie prípadov rozvodu, súdnych prípadov, kúzla smrti, duchovnej ochrany, ďakujem, kontaktujte Dr. Fayosu na e-mailovej adrese: (Fayosasolusionhome@gmail.com) alebo priamo na adrese whatssapp +2348151918774

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Moje meno je Edith Wood, chcem všetkým povedať o DR UZOROVI, skvelom mužovi, ktorý mi do 24 hodín priviedol späť môjho manžela so svojimi schopnosťami, aké silné kúzlo, ak potrebujete pomoc. Odporúčam vám, aby ste ho kontaktovali prostredníctvom služby WhatsApp Chat: +27843290018. Má právomoci na vyriešenie akéhokoľvek problému, vzťahu, lásky alebo akejkoľvek choroby. Bol tak super a skutočný, že priviedol späť môjho manžela, ktorý ma opustil pred 9 rokmi, svojim mocným kúzlom.

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Romano Giuseppe9. apríla 2021 o 1:13

    Nemyslím si, že by som niekedy prestal utierať, nebyť doktorky Adelekeovej, keď ma môj milenec opustil, svet dier bol ako v pekle, nedokázal som sa s tým vyrovnať, ani nemôžem dýchať ako skutočný človek. Ale aj napriek tomu ďakujem Bohu za to, že som použil doktorku Adeleke na obnovenie mojej stratenej lásky a urobil zvyšok môjho života plným radosti a šťastia tým, že mi svojim mocným kúzlom vrátil môjho bývalého milenca. Všetka chvála a česť patrí vám. ak nie pre teba, Dr. Adeleke, nemyslím si, že by zvyšok života bol sladký, takže všetko, čo teraz budem musieť urobiť, je predstaviť vám ľudí, ktorí majú podobný problém, kontaktovať ho a dostať tam riešenie ako ja . Tu sú jeho podrobnosti (aoba5019@gmail.com) alebo mu zavolajte: +27740386124

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Práve som zažil zázraky milostného kúzla Dr.ODUMA, ktoré sa rozšírili na internete a po celom svete. Ako úžasne pomohol ľuďom na celom svete obnoviť ich manželský život a stratiť milencov a tiež pomôcť vyhrať lotéria. Kontaktoval som ho po tom, čo som prešiel toľkými svedectvami rôznych ľudí o tom, ako pomohol priviesť späť bývalého milenca, povedal som mu o svojom manželovi, ktorý ma opustil asi pred 8 mesiacmi a odišiel z domu so všetkým, čo som mal .. Dr.ODUMA povedala iba ja sa usmejem a budem mať pokoj. Všetko to zvládne za 24 hodín. Po druhom dni, keď mi zavolal môj manžel, som bol taký šokovaný, vybral som si hovor a neveril svojim ušiam, skutočne ma prosil, aby som mu odpustil a sľuboval telefón .. Vrátil sa domov a tiež mi zaobstaral nové auto, aby dokázal svoju lásku ku mne. Bol som taký šťastný, že som zavolal Dr. ODUMA a poďakoval mu, iba mi povedal, aby som sa podelil o dobré správy po celom svete .. No, ak potrebujete efektívne a skutočné kúzelník, kontaktujte Dr.ODUMA prostredníctvom e-mailu: (odumadengar@gmail.com )

    OdpovedaťOdstrániť


  54. náhle zmenil a prestal ma pravidelne kontaktovať, prichádzal s výhovorkami, že ma stále nevidí. Prestal odpovedať na moje volania a moje sms a prestal ma pravidelne vídať. Potom som ho začal viackrát chytať s rôznymi dievčatami, ale zakaždým povedal, že ma miluje a že potrebuje nejaký čas, aby premýšľal o našom vzťahu. Ale nemôžem na neho prestať myslieť, tak som sa rozhodol ísť online a videl som toľko dobrých rozhovorov o tomto kúzelníkovi s názvom Dr.ODUMA, kontaktoval som ho a vysvetlil mu svoje problémy. Vrhal na mňa kúzlo lásky, ktoré používam a po 24 hodinách sa môj priateľ ku mne vrátil a začal ma pravidelne kontaktovať. Po niekoľkých mesiacoch sme sa k sebe nasťahovali a bol mi otvorenejší ako predtým a začal tráviť viac času so mnou ako s jeho priateľmi. Nakoniec sme sa vzali a teraz sme šťastní už 3 roky so synom. Odkedy mi Dr.ODUMA pomohla, môj partner je veľmi stabilný, verný a má mi bližšie ako predtým. Môžete sa tiež obrátiť na tohto kúzelníka kúziel a požiadať o opravu svojho vzťahu E-mail: (odumadengar@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť



  55. Ahoj diváci po celom svete! Bol som skleslý, pretože som mal veľmi malý penis, asi 2,5 palca mäkký a 4 palce tvrdý, nie dosť pekný na to, aby uspokojil ženu. Bol som v toľkých vzťahoch, ale prerušený kvôli mojej situácii. Použil som toľko produktov, ktoré mi lekári predpísali, ale žiadny mi nemohol ponúknuť potrebnú pomoc a vyhľadať ma. Videl som na internete niekoľko komentárov k tomuto špecialistovi menom Dr.OSUNOGIE a rozhodol som sa ho kontaktovať na jeho e-maile: Potom, čo som mu povedal môj problém, povedal mi, že budem v poriadku, iba ak mu budem dôverovať a budem brať jeho bylinný liek podľa jeho recepty. Preto som sa rozhodol vyskúšať jeho bylinkový produkt. Dal mi nejaké upokojujúce slová svojimi bylinnými tabletkami na zväčšenie penisu. Do 3 týždňov od toho som začal cítiť, že zväčšenie je a bol som prekvapený. Na moje pobavenie, nabudúce, keď som mal sex s partnerkou po použití bylinných piluliek Dr.OSUNOGIE, povedala, že je spokojná so sexom, ktorý sme mali, a že veľkosť môjho penisu je pre ňu teraz dosť veľká. Som veľmi šťastná, vďaka Dr.OSUNOGIE. Dozvedám sa tiež, že Dr.OSUNOGIE tiež pomáha s * Zväčšenie pŕs * Zväčšenie bokov a poprsia atď. Ak ste v akejkoľvek situácii s malým penisom, slabou ejakuláciou, malými prsiami, bokmi, zadkami, teraz sa obráťte na Dr.OSUNOGIE. . Môžete ho kontaktovať na adrese: (osunogie@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  56. Som dnes veľmi šťastný so svojou rodinou. Volám sa Joann Willson z USA. Mám 34 rokov. Môj manžel ma opustil na dobrý 1 rok a veľmi ho milujem, hľadal som spôsob, ako ho získať späť. Vyskúšal som veľa možností, ale on sa nevrátil, kým som nestretol priateľa, ktorý ma odhodil k doktorovi Adelekeovi, mocnému kúzelníkovi, ktorý mi po 2 dňoch pomohol priviesť späť môjho manžela. Ja a môj manžel dnes žijeme šťastne spolu. Ten muž je skvelý, môžete ho kontaktovať prostredníctvom služby WhatsApp (+27740386124) ... Teraz poradím všetkým vážnym osobám, ktoré sa ocitli v tomto druhu problému, aby ho okamžite kontaktovali kvôli rýchlemu riešeniu bez stresu .. Je tu vždy, aby vám pomohol, teraz mu hovorím môj otec. kontaktujte ho teraz, keď je vždy online, alebo pošlite e-mail (aoba5019@yahoo.com) alebo ho kontaktujte na jeho WhatsApp +27740386124 ..

    OdpovedaťOdstrániť
  57. Ahoj, moje meno je Jenna Alonso, chcem sa podeliť o svoje úžasné skúsenosti s najlepším kúzelníkom Dr Adeleke. Môj manžel ma podvádzal, a keď som sa to dozvedela, pohádali sme sa, že podal žiadosť o rozvod, rozplakala som sa a ochorela som, že som nevedela, čo mám robiť alebo ako na to .. išla som online a bola som hľadanie citátov o láske a vecí, ktoré by som urobil, aby si to rozmyslel, a videl som komentáre ľudí, ktorí o ňom hovorili a o jeho skvelej práci a boli to všetky podobné prípady ako moje, zanechali jeho kontaktné informácie, tak som ho kontaktoval a on mi povedal, že nie obávať sa, že po 24 hodinách zruší rozvod a prinúti môjho manžela, aby sa vrátil ku mne, ak urobím všetko, čo ma požiadal, a urobil som všetko, čo ma požiadal, na moje najväčšie prekvapenie nasledujúci deň večer to bola moja manžel na kolenách prosil ma, aby som ho prijala späť, ešte raz ďakujem. Dr Adeleke je pre mňa skutočne požehnaním, môže vám pomôcť a tiež vám pomôže, len ho kontaktujte: (aoba5019@gmail.com alebo na WhatsApp +27740386124)

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Môj úver na auto v hodnote 23 000 eur bol práve vložený na môj účet, veľmi pekne ďakujem spoločnosti LAPO MICRO FINANCE. Budem hovoriť o vašich službách s ľuďmi v mojom okolí, ktorí potrebujú pôžičku alebo finančnú pomoc, pretože na mňa urobila dojem vaša rýchla odpoveď. hej, chlapci, ak potrebujete pôžičku, neváhajte kontaktovať zákonného veriteľa so 100% zárukou: e-mail: lapofunding960@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Ahojte všetci, toto je skutočný príbeh, vydala som sa pred 10 rokmi, nemohla som piť deti, môj manžel sa veľmi bál, plánoval som ma vysťahovať z domu a vziať si inú ženu, bol som taký smutný a hľadal riešenie na pivo dieťa, ktoré som stále prechádzal webovými stránkami a hľadal riešenie, ako mať deti, stretol som mocného muža menom Dr.Obo .... Povedal mi, čo mám robiť, a ja som urobil, a povedal mi, aby som sa už viac nebál. Môj manžel sa už nebude vracať ja, o mesiace neskôr som cítil bolesti a povedal som Dr.obovi, že povedal, že by som mal ísť do nemocnice na kontrolu so mnou, šťastne doktor povedal, že som tehotná 2 týždne, povedal som to svojmu manželovi a ukázal mu výsledok testu bol prekvapený a popros ma, aby som mu odpustil. Ďakujem dr.obo a už sa viac nestaraj, ak stále hľadáš, ako získať svojho bývalého milenca späť, stačí kontaktovať: dr.obohealinghome1411@gmail.com alebo WhatsApp: +2348115365326 o pomoc.

    OdpovedaťOdstrániť
  60. Toto je webová stránka, ktorú som čítal o DR ISIKOLO a kontaktoval som ho, aby mi pomohol dostať svojho bývalého priateľa späť za mňa v priebehu mesiaca august tohto roku a vrátil som sa sem, aby som o ňom uverejnil príspevok. Lekár Isikolo vám pomôže vyriešiť váš problém bez ohľadu na to, čo prežívate. Moje meno je Anna Oscar. Príspevok o kúzelníkovi je pre mňa veľmi zvláštny, pretože som nikdy neveril, že budem môcť povedať, že mi pomohol sprostredkovateľ kúziel pri privádzaní môjho bývalého priateľa ku mne, aj keď ma opustil kvôli nevere a neustálemu zneužívaniu a bojovali sme. oddelene a po 6 mesiacoch bez kontaktu. Čítal som o doktorovi Isikolovi z iných webových stránok a kontaktoval som ho, aby mi pomohol, a za menej ako 48 hodín mi zavolal môj bývalý priateľ a bol som šťastný, že sa mi chce vrátiť. Stretli sme sa ten istý mesiac a on mi navrhol. Bol to ten najkrajší prsteň. Prosím všetkých tu vonku, obráťte sa na DR ISIKOLO, aby váš problém vyriešil za vás a urobil vám radosť vo vzťahu, ktorý vám ubližuje. Láska je najlepší pocit, aký ste kedy zažili. Pošlite mu e -mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com Môžete mu tiež poslať WhatsApp na +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť
  61. Som veľmi rád, že môžem zdieľať toto moje fantastické svedectvo. Som Enora Lucas a môj život sa úplne zmenil za 48 hodín. Vidím sa v zrkadle a usmievam sa. Prvýkrát vo veku mám dôveru v seba a svoje schopnosti. Svojho priateľa mám späť v živote s pomocou DR ISIKOLA. Ospravedlňoval sa 48 hodín po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy nechcel rozísť, že nemôže zvládať emocionálnu batožinu, ktorú som stále nosil so sebou. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život, a považoval za najlepšie odísť. Povedal, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Vo vrecku mám peniaze, ktoré sú konečne moje vlastné. (Moja kontrola kompenzácie prebehla a bolo mi povedané, že je to už mesiace. Som živým dôkazom toho, čo doktor Isikolo dokáže. Obnovil lásku a náklonnosť medzi mnou a mojím mužom a ja som ho dostal späť k sebe. Teraz som taký šťastný. S vašou pomocou sme si mohli navzájom vidieť a hovoriť pravdu. Každý, kto má problém so vzťahom, sa môže obrátiť na doktora Isikola prostredníctvom e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com alebo ho môžete tiež kontaktovať na WhatsApp na čísle +2348133261196.

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Pri niekoľkých príležitostiach sa Kenny vyhráža, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim opýtať na jeho vzťah s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete, doktorovi Ilekhojiemu, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťah a manželský problém mocnosťami lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či taká vec niekedy existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď ho kontaktujem, povedal mi o tom, ako sa to robí a zaistil, že som so všetkým v poriadku. procesy a uistil ma o mojej túžbe. Wiithin 28 hodín Kenny mi zavolal a začal sa ospravedlňovať, že sa zobudil a premýšľal o všetkom, čo mi urobil. Bol som veľmi šokovaný, pretože Kenny nie je vždy ten typ, ktorý by ho čokoľvek ľutoval, ale odvtedy sa stal milujúcim a starostlivým. Ak potrebujete podobnú pomoc, tu je jeho kontakt .. Volať/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 alebo e -mail; (gethelp05@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť

  63. Som tu, aby som chválil doktora Ilekhojieho, ktorý splnil moju túžbu. Pred pandémiou sme mali s 5 -ročným manželom problémy a odsťahoval sa z domu. V tých časoch bolo peklo byť sám, pretože som bol sám so svojimi deťmi a oni chceli svojho otca všetkými prostriedkami. Plakala som celú noc a musela som vysvetľovať, keď moje deti požiadali otca a o niekoľko mesiacov neskôr mi doručil rozvodové papiere, a to ma zlomilo. Počas jedného z mojich dní v parku som sa stretol s Melissou, ktorá mi poskytla kontakt na doktora Ilekhojieho. Po rozhovore s ním som mala malý pokoj a istotu, keď mi sľúbil, že sa môj manžel o niekoľko dní vráti. Urobil som všetko, čo požadoval, a poskytol všetko, čo potreboval. Presne tri dni prišiel môj manžel neskoro v noci a prakticky prosil, aby som zabudla na rozvod a prijala, že sa vracia domov. Zostal som v nemom úžase, pretože som nečakal výsledky tak skoro.

    Ďakujem, doktor Ilekhojie, aj keď tento príspevok neuvidíte. Pokiaľ ste v situácii ako ja, láskavo sa porozprávajte s doktorom Ilekhojím a ubezpečujem vás, že vždy existuje riešenie od neho. E -mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp alebo Viber +2348147400259

    OdpovedaťOdstrániť
  64. Cítim sa rovnako ako každá iná žena so zlomeným srdcom a Čo by som urobil, keby nie pre DR. OGUNAMEN, volám sa pani Pamela frank, mám 38. rokov a mám syna. Bohužiaľ takmer pred rokom sa so mnou jeho otec rozišiel kvôli chybe, ktorú som urobil, a ja ho naozaj chcem späť. Je to najlepšie, čo sa mi kedy stalo a chcem, aby bola moja rodina opäť kompletná, chcem s ním stráviť zvyšok života. Na internete som čítal, že DR OGUNAMEN pomohol dievčaťu v tejto situácii a kontaktoval som ho so žiadosťou o pomoc. Vyrastala som s rodičmi rozvedenými a nechcem to kvôli svojmu synovi a manželovi mi tak chýba a chcem len, aby bola moja rodina opäť v bezpečí. Chcem späť lásku svojho života a môžem to úprimne povedať, pretože je jediný muž, ktorého som kedy skutočne miloval z celého srdca. Preto hľadám pomoc u doktora OGUNAMENA a on mi odpovedal a zoslal pre mňa kúzlo lásky, ktoré používam pri návrate svojho manžela a som mu šťastný a vďačný za to, že mi pomohol, a chcem, aby ste aj vy všetci mali príležitosť. mal tiež, (ugbegundenger@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  65. Zdravím všetkých, mala som problémy s vlastným dieťaťom. Išla som do všetkých nemocníc, kde som mohla, urobila som všetky druhy lekárskych vyšetrení, ale stále som neotehotnela. Začala som podozrievať svojho manžela. Moja svokra mi dala ťažké časy. Môj manžel ma opustil po 12 rokoch manželstva. Ale milujem ho a chcel som ho späť. Naozaj som neveril v nadprirodzené veci. Môj najlepší priateľ mi povedal, aby som si kúpil knihy o manželstve, a tak som prešiel online na knihy o vzťahoch, pričom som narazil na kúzelníka s názvom „DR OUGUNAMEN“. Čítal som o ňom, toľko recenzií a svedectvá, takže som ho ihneď kontaktoval, vysvetlil mu svoje problémy. Po 2 dňoch mi urobil kúzlo a uistil ma, že na 3 až 7 dní sa môj manžel vráti a na moje najväčšie prekvapenie štvrtý deň prišiel môj manžel. na svojich dverách a prosiac o odpustenie. Som taká šťastná, že sa moja láska opäť vrátila a nielen to, som niekoľko týždňov tehotná. Neprestala by som o ňom hovoriť. Kontaktujte ho ešte dnes, ak potrebujete jeho pomoc na
    E -mail (ugbegundenger@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  66. Čaute chlapci, chcel by som sa veľmi pekne poďakovať spoločnosti LAPO MICRO FINANCE, ktorá mi poskytla pôžičku na lekárske ošetrenie môjho chorého dieťaťa. Som veľmi rád, že som dnes stretol LAPO. Ak potrebujete súrnu pôžičku, kontaktujte ich e -mailom: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť
  67. Môj manžel sa vrátil domov pred niekoľkými týždňami. V súčasnosti sa chystáme na poradenstvo, modlitby a spoločné čítanie pobožností a na návštevu kostola. Povedal mi, že ho mrzí, ako mi ublížil a že ma skutočne miluje. Stále stojím ako môj manžel. Pre tých, ktorí dúfajú, že sa ich blízki vrátia domov! kontaktujte doktorku Adeleke a obnoví vaše manželstvo rovnako ako pre mňa.
    Jeho e -mail je (aoba5019@gmail.com) alebo whatsApp (+27740386124) .. Kontaktujte ho ešte dnes, ak potrebujete jeho pomoc vo vašom vzťahu alebo v inom prípade.
    1) Kúzla lásky
    2) Stratené kúzla lásky
    3) Zastavte rozvodové kúzla
    4) Svadobné kúzla
    5) Kúzlo pre tehotenstvo
    6) Lámanie kúziel
    7) Kúzlo smrti
    8.) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii
    9) chcete uspokojiť svojho milenca
    10) Lotéria
    Ak máte nejaké problémy s trvalým riešením, kontaktujte tohto skvelého muža
    prostredníctvom (+27740386124)

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Ahojte všetci, volám sa Buma zo Spojených štátov. Život bol bezfarebný predtým, ako mi doktorka Adeleke Obaová pomohla kúzlom lásky, aby som sa znovu stretla s otcom mojich detí. Moja vôľa žiť a užívať si život je späť teraz, keď je moja rodina zachránená. Už nikdy sa nebudem cítiť osamelý. Ďakujem Dr Adeleke Oba, že ste mi priviedli môjho manžela späť. Každému, kto má problémy v manželstve alebo vzťahu, vám dnes odporúčam doktorku Adeleke Oba. Viem, že dokáže vyriešiť váš problém, pretože som živým svedkom jeho skvelej práce. Obráťte sa na Dr. Adeleke Oba, ktorý aj tak vyrieši váš problém. E -mail: aoba5019@gmail.com Volať/Whatsapp číslo: +27740386124

    OdpovedaťOdstrániť
  69. Práve som získala svojho bývalého manžela späť vďaka pomoci odborníkov na kúzlo lásky, Dr. OBO
    Manžel ma opustil kvôli inej žene, boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobila som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som ho získala, ale bolo to zbytočné , Sľúbil som, ale on odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojej kamarátke a ona mi navrhla, aby som radšej kontaktoval zaklínača, aby mi pomohol zoslať kúzlo, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to skúsiť. Poslal som správu čarodejníkovi s názvom DROBO ktorý ma uistil, že nie je žiadny problém a že všetko bude 48 hodín v poriadku. Vrhol kúzlo a obnovil lásku a puto medzi mnou a manželom a po 48 hodinách sa ku mne vrátil. Z výsledku jeho práce som stále nadšená. už neplač, požiadaj o pomoc DR OBO. Tu je jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Môžete ho aj WhatsApp na +2348115365326

    OdpovedaťOdstrániť

  70. PERFEKTNÉ KÚZLO LOTÉRIE, KTORÉ FUNGUJE RÝCHLO DO 48 HODÍN

    Videl som toľko svedectiev o Dr. Ilekhojie, skvelom zaklínačovi lotérie, ktorý vám pomôže vrhnúť kúzlo v lotérii a dá vám správne čísla na výhru v lotérii, najprv som tomu neveril, ale keď bol život ťažší, rozhodol som sa to vziať skúsil som ho tiež kontaktovať a povedal som mu, že chcem vyhrať v lotérii, vrhol na mňa lotériové kúzlo, ktoré používam a hrám a vyhral som 3 000 000 $ (TRI MILIONY DOLAROV). Som tak vďačný tomuto mužovi, Dr. Ilekhojie, a dávam to na vedomie každému, kto sa pokúšal vyhrať v lotérii, verte mi, že toto je jediný spôsob, ako vyhrať v lotérii, toto je skutočné tajomstvo, ktorým sme všetci boli hľadanie. Nestrácajte čas jeho kontaktovaním ešte dnes, aby ste sa aj vy stali víťazom kontaktných údajov uvedených nižšie. gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber +2348147400259

    OdpovedaťOdstrániť
  71. Práve som získala späť svojho bývalého manžela vďaka pomoci odborníkov na mágiu lásky Dr. OBO Manžel ma opustil kvôli inej žene, boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s naším druhým dieťaťom. Chcel som ho späť. Urobil som všetko, čo som mohol, aby som ho dostal, ale to bolo všetko. "Sľúbil som, ale on odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojej priateľke a ona mi navrhla, aby som sa obrátil na kúzelníka, aby mi pomohol čarovať." Nezostávalo mi nič iné, len skúšať, poslal som správu čarodejníkovi DR OBO, ktorý ma ubezpečil, že nie je problém a všetko bude 48 hodín v poriadku. manžela a vrátila sa ku mne po 48 hodinách.S výsledkom jeho práce som stále spokojná .už neplač, o pomoc kontaktujte DR OBO.Tu je jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Môžete dať aj mu WhatsApp na +2348115365326

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Ahojte všetci, volám sa pani Waiter Morison, žijem vo Veľkej Británii, Londýne, Liverpoole a dnes som šťastná žena? a povedal som si, že každý veriteľ, ktorý môže zachrániť moju rodinu z našej biednej situácie, odporučím každú osobu, ktorá hľadá pôžičku, veriteľovi, vďaka patrí pánovi Rolandovi Johnsonovi, ktorý mi dal šťastie pre mňa a moju rodinu, bol som potrebujem pôžičku vo výške 300 000,00 eur, aby som mohol začať svoj život úplne odznova, keďže som slobodná matka s 2 deťmi, stretol som tohto čestného a boha sa obávajúceho veriteľa, ktorý mi pomohol s pôžičkou 300 000,00 eur, je to muž, ktorý sa bojí boha , ak potrebujete pôžičku a pôžičku splatíte, kontaktujte ho e-mailom... (mrrolandjohnson62@gmail.com) Pani Waiter Morison

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Vskutku, Dr.olokun je skutočne najlepším čarovačom lásky  online, práve som ťažil z jeho kúzla môj milenec, ktorý ma opustil, vrátil sa ku mne po tom, čo som ho kontaktoval, a odvtedy je môj milenec mimoriadne starostlivý a má o tomto celom tie najkrajšie správy Ide o to, že sa o pár mesiacov vezmeme. Toto všetko bolo možné vďaka pomoci, ktorú mi poskytol Dr.olokun. Chcem, aby z jeho schopností ťažil aj svet ako celok, takže vám poskytnem jeho priame kontaktné informácie, aby ste ho mohli zastihnúť a vyriešiť tento problém vo vašom vzťahu do 24 hodín. Dr.olokun, kontaktné informácie: E-mail: drolokuntemle@gmail.com alebo WhatsApp číslo: +2349161927213

    OdpovedaťOdstrániť
  74. Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226.
    Zavolajte a Whatsapp pán Udama

    OdpovedaťOdstrániť
  75. Som tiež medzi mnohými ďalšími, ktorí sem prídu svedčiť o zázrakoch, ktoré vykonal Pán voodoo, legitímny zaklínač. Bolesť, ktorú som cítil pri každom pokuse o zlepšenie s mojou rodinou a milostným životom. Dostal som sa cez komentár, ktorý takmer súvisel s mojím príbehom a s tým, ako génius vo vzťahoch a čarodejník menom voodoo lord im vrátil šťastie do života a pomohol im vyliečiť sa z depresie, ktorou prešli. Tak som ho kontaktoval ohľadom mojej vlastnej situácie. Stručne povedané, som rád, že som ho kontaktoval, pretože v súčasnosti som jedným z mnohých pánov voodoo, ktorým dal nový život. Určite nájde riešenie na vaše problémy. Môžete ho kontaktovať  WhatsApp  +2348097014925 e-mailom voodooconnect60@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  76. Len pred pár mesiacmi som prešla rovnakými vzťahovými problémami/nedorozumením s manželom, sme manželia viac ako 6 rokov, bolo to naozaj sladké a niekedy koncom minulého roka to bolo také hrozné, pretože ma môj manžel začal podvádzať a hľadal spôsob, ako sa so mnou rozviesť, rozišli sme sa pred 3 mesiacmi a vrátili sme sa prvý štvrťrok tohto roka, len minulý mesiac ma úplne opustil s našimi dvoma deťmi bez slova. Bol som tak zmätený, keď som premýšľal, čo sa mohlo pokaziť. V minulosti sme obaja navštevovali párové manželské poradenstvo/semináre a nakoniec som sa rozhodol pre terapeuta, ale bezvýsledne, milujem tohto muža a tak zúfalo ho chcem späť, ak nie kvôli sebe, ale kvôli deťom, bude im chýbať a Neviem, ako by som im mohol vysvetliť veci. Čítal som komentár k príspevku online, ako novinárka z Los Angeles našla pravú lásku po 9 rokoch sŕdc vo vzťahu a vydala sa hneď niekoľko týždňov po tom, čo pre ňu Dr. Igbinovia spustil kúzlo, aby našla pravú lásku a vydala sa. Mal som to šťastie mať prístup k osobnému e-mailu doctorigbinovia93@gmail.com a WhatsApp +12162022709 a Viber +12066713285, takže som ho kontaktoval a Drigbinovia mi povedal, že mi pomôže získať môjho manžela späť, že sa nemusím báť, že všetko bude v poriadku len s tromi počas pracovných dní som starostlivo dodržiaval všetky jeho pokyny o tom, čo mám robiť v mojom dome počas modlitby kúzla lásky uprostred noci. Dr igbinovia odvysielala časť kúzla lásky a prekvapivo, Druhý deň bol okolo 05:00 Môj manžel mi volal Bola som taká prekvapená, že môj manžel, ktorý mi posledné tri týždne odmietal zavolať alebo mi poslať sms, zrazu zavolal aby sa mi ospravedlnil a povedal, že sa vráti domov, že mu chýba rodina, bol taký nadšený, že som ho prijal späť

    OdpovedaťOdstrániť
  77. Sheryl Weiss, skutočný životný príbeh:
    Zdieľam toto svedectvo s partnermi, ktorí trpia problémami vo vzťahoch. Manžel ma opustil pred 3 rokmi. Bol som zranený a potreboval som pomoc, tak som hľadal na internete a narazil som na stránku, kde som videl, ako doktor Ola pomáha iným ľuďom s podobnými problémami. Kontaktoval som ho a urobil pre mňa špeciálne kúzlo. Na moje prekvapenie sa manžel po 24 hodinách vrátil domov. Takto sme sa opäť stretli a v mojej rodine je veľa lásky, radosti a pokoja. Dr. Ola môžete kontaktovať aj na WhatsApp: +27 63 597 0874 alebo e-mailom: drola.banjo@gmail.com. Som živým svedectvom jeho práce, tento človek je skvelý.

    OdpovedaťOdstrániť
  78. Po 4 rokoch manželstva som stratila manžela s inou ženou. mali sme krasne manzelstvo ale nadviazal vztah s kolegom, ktory ho prenasledoval. žije ďaleko od svojej práce a odmieta sa so mnou rozprávať alebo sa vrátiť domov. Bola som taká zničená a ťažko som sa s tým vyrovnávala. Bol som veľmi znepokojený a potreboval som pomoc. Keď som si jedného dňa prezerala internet, natrafila som na komentár od jantáru, ktorý naznačoval, že jej duchovný otec zvaný baba pomohol vyriešiť jej manželské problémy a obnoviť jej narušené vzťahy a tak ďalej. tak som cítil, že by som ho mal skúsiť. Kontaktoval som ho prostredníctvom e-mailu, ktorý som videl vo svedectve, a urobil pre mňa kúzlo. O 3 dni neskôr za mnou prišiel môj manžel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. odvtedy sa vsetko vratilo do normalu. Moja rodina a ja spolu opäť šťastne žijeme. všetko vďaka tejto babe za to, čo pre mňa urobil. ak potrebujete kúzlo, ktoré dokáže zoslať kúzlo, ktoré skutočne funguje, navrhujem, aby ste ho kontaktovali. nesklame ťa. Dávam vám 100% záruku, že vám pomôže, pretože som živá slabosť. jeho e-mailová adresa je agboyasolutionhome@gmail.com, jeho Whatsapp číslo je +2348112714824 a moje Whats-app telefónne číslo je toto +16163684004, môžete mi napísať na whats-app, ak potrebujete viac informácií o duchovnom otcovi. Som yoshika luis zo Slovenska, ale žijem v Texase, v Spojených štátoch. vďaka za prečítanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  79. Dobrý deň, hľadáte pôžičku na konsolidáciu dlhu, nezabezpečené pôžičky, podnikateľské pôžičky, hypotekárne pôžičky, pôžičky na autá, študentské pôžičky, osobné pôžičky, rizikový kapitál atď. Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a primeranými úrokovými sadzbami vo výške 2%. E-mail na adresu: christywalton355@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  80. Ech wäert fir ëmmer dem Dr Ilekhojie dankbar sinn fir meng gebrach Bestietnes ze fixéieren nodeems mäi Mann mech fir seng Meeschtesch verlooss huet. Ech hunn ni un Zauber gegleeft bis mäi Frënd mech him agefouert huet. Am Ufank war ech skeptesch iwwer hien well ech vill iwwer gefälschte Leit héieren hunn déi sech virstellen, awer ech hunn meng Zweifel hannert mir gesat well ech verzweifelt war mäi Mann zréck ze kréien. Hien huet mir gutt erkläert a versprach, datt mäi Mann no sengem Reconciliatiounsritual eleng heem kënnt. Et huet nëmmen dräi Deeg gedauert ier mäi Mann zréckkoum. Ech liewen erëm glécklech mat mengem Mann no sou vill Kämpf a Scheedungsdrohungen. Merci Dr Ilekhojie. Säin direkten Telefon oder Whatsapp: +2348147400259 oder E-Mail:{gethelp05@gmail.com}

    OdpovedaťOdstrániť
  81. Dobrý deň, volám sa BRANDY KELVIN z USA, chcem podať svedectvo širokej verejnosti o tom, ako môj vzťah obnovila veľmoc Dr. Ayo Po troch mesiacoch osamelosti mi po kontakte s Dr. Ayo zavolal môj bývalý milenec že chce, aby sme sa vrátili a začali mať opäť dobrý domov, teraz sme šťastne ženatí s deťmi. Všetko vďaka Dr, Ayo za jeho duchovnú pomoc. Môžete ho kontaktovať na jeho e-maile, ak máte podobný problém alebo akékoľvek riešenie, ktoré by ste mohli potrebovať, prácu, rozvod, povýšenie na vašom pracovisku, liečenie, kúzlo peňazí atď. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drayospell@gmail.com ALEBO Whatsapp alebo zavolajte cez +2347055691377

    1) Kúzla lásky
    2) Kúzla stratenej lásky
    3) Rozvodové kúzla
    4) Manželské kúzla
    5) Kúzlo viazania.
    6) Rozchodové kúzla
    7) Kúzlo lotérie

    OdpovedaťOdstrániť
  82. Som veľmi rád, že sa môžem podeliť o toto moje fantastické svedectvo. Môj život sa za 48 hodín úplne zmenil. Vidím sa v zrkadle a usmievam sa. Prvýkrát po veky dôverujem v seba a svoje schopnosti. Mám svojho priateľa späť v mojom živote s pomocou Dr Isikolo. Ospravedlnil sa 48 hodín po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa v skutočnosti nikdy nechcel rozísť. nezvládol tú emocionálnu batožinu, ktorú som so sebou celý čas nosil. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život a že bude najlepšie odísť. Povedal, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Bolo mi povedané, že sú to mesiace. Som živým dôkazom toho, čo DR ISIKOLO dokáže. Ďakujem vám veľmi pekne, doktor Isikolo, za úžasnú vec, ktorú ste urobili v mojom vzťahu. Teraz som taká šťastná. S vašou pomocou sme boli obaja schopní vidieť a hovoriť pravdu jeden druhému. Som veľmi rád, že vás môžem kontaktovať a iniciovať, aby sa to všetko stalo. Každý, kto má problém vo vzťahu, môže kontaktovať Dr Isikolo prostredníctvom e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com alebo mu poslať SMS na WhatsApp: +2348133261196

    OdpovedaťOdstrániť
  83. Po roku stroskotaného manželstva ma opustil milenec aj s deťmi, chcel to všetko ukončiť, skoro som spáchala samovraždu, lebo nás nenechal nič, celý ten čas bol citovo na dne. Vďaka čarodejníkovi s názvom DR Ayo, s ktorým som sa stretol online a ktorý mi priviedol môjho milenca späť. V jeden verný deň som pri prehliadaní internetu narazil na niekoľko svedectiev o DR Ayo. Niektorí ľudia svedčili, že priviedol späť svojho bývalého milenca, niektorí svedčili, že obnovuje maternicu, lieči rakovinu a iné choroby, môžete kontaktovať na WhatsApp +2347055691377 alebo e-mailom drayospell@gmail.com. Je to najlepší čarodejník, ktorý vám môže pomôcť s vašimi problémami.

    OdpovedaťOdstrániť
  84. Naozaj si vážim doktora Aya, mocného čarovača, ktorý mi pomohol zoslať mocné kúzlo lásky, ktoré priviedlo môjho bývalého manžela do 48 hodín po tom, čo mu poskytol všetky podrobnosti, ktoré odo mňa požadoval, a po zoslaní kúzla sa môj bývalý manžel vrátil, aby sa ospravedlnil, že som mal by ho prijať a že sa to už dlho nestane, odkedy som stretol tohto kúzelníka online, môj príbeh sa zmenil k dobrému, kontaktujte ho prostredníctvom e-mailu drayospell@gmail.com alebo volajte/whatsapp +23487055691377. Všetko vďaka Dr Ayo za dobrú prácu...

    OdpovedaťOdstrániť
  85. Naozaj si vážim doktora Aya, mocného čarovača, ktorý mi pomohol zoslať mocné kúzlo lásky, ktoré priviedlo môjho bývalého manžela do 48 hodín po tom, čo mu poskytol všetky podrobnosti, ktoré odo mňa požadoval, a po zoslaní kúzla sa môj bývalý manžel vrátil, aby sa ospravedlnil, že som mal by ho prijať a že sa to už dlho nestane, odkedy som stretol tohto kúzelníka online, môj príbeh sa zmenil k lepšiemu, kontaktujte ho prostredníctvom e-mailu drayospell@gmail.com alebo volajte/whatsapp +2347055691377. Všetko vďaka Dr Ayo za dobrú prácu...

    OdpovedaťOdstrániť
  86. Som veľmi šťastná, pretože moje modlitby boli konečne vyslyšané, vždy som si priala mať späť svojho bývalého manžela, pretože som chcela, aby bola moja rodina šťastná, kým som nestretla Dr. Ayo, ktorý za mňa vyriešil moje problémy, a zdieľam to svedectvo, pretože verím, že sú to ľudia, ktorí potrebujú riešenia problémov, ako je tento. Keď ma môj bývalý manžel opustil, bol taký zničený a vždy sa chcel vrátiť a dospelo to do bodu, keď ho už nechcel späť. Po 6 rokoch mal môj prvý syn 9 rokov, prišiel zo školy a povedal, že mu chýba otec a všetka láska, ktorú prejavovala, keď bola okolo neho. Ten pocit ma zalial ako emocionálne napätie a cítila som veľkú potrebu mať ho späť. To, čo sa nám stalo, keď sme sa rozišli, bolo to, na čo som nemohol myslieť, že sa začal boj. Kontaktoval som DR. Po prečítaní si o ňom, ako pomáha ostatným so svojím problémom, som mu pomohol online, kontaktoval som ho a porozprával som sa s ním. Som šťastná a veľmi šťastná, že po 6 rokoch som chcela len zjednotiť svoju rodinu a urobiť svoj život opäť celistvým. Ďakujem Bohu za tohto čarovača a chcem ho dať každému poznať na jeho email drayospell@gmail.com... Je 100% SKUTOČNÝ. Alebo ho teraz WhatsApp +2347055691377

    OdpovedaťOdstrániť
  87. Ahojte všetci. Moje meno je Maria . Som tu, aby som poďakoval skvelému Dr. AYO za vyriešenie mojich manželských problémov. Moje manželstvo stroskotalo na nekonečných problémoch a ťažkostiach, ktoré som mala s manželom. Odišiel bez toho, aby sa obzrel a ja som bola toľko mesiacov sama. Jeho rodina zasiahla a stále sa nič nezmenilo. Bola som emocionálne rozpoltená a vzdala som sa nádeje, že ešte niekedy nájdem lásku, pretože on bol všetko, čo som kedy od muža chcela. Ako mnoho ľudí, aj ja som stretol DR AYO, keď som začal hľadať pomoc. Dlho sme sa rozprávali o mojich problémoch a on ma uistil, že dostane riešenie, ktoré potrebuje. Nezostávalo mi nič iné, len vyhovieť jeho postupom a on vôbec nemeškal. Vytvoril pre mňa a môjho manžela láskyplné puto a láska a šťastie, ktoré sme zdieľali, boli obnovené a kontaktoval ma presne po 48 hodinách, ako sľúbil DR AYO. V skutočnosti je to úžasný a dôveryhodný pomocník. ak máte nejaký problém, napíšte mu na WhatsApp +2347055691377 alebo mu pošlite e-mail na adresu: drayospell@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  88. Ahojte všetci tu!! Moja snúbenica Lesbian, ktorá ma opustila, je späť, chcem sa s vami na tejto stránke podeliť o svoje svedectvo, je to moje šťastie, minulý rok ma moja Lesbická manželka opustila kvôli inej žene, opustila ma samého a chýba mi, keďže všetko bolo také ťažké pre mňa, pretože ju naozaj tak veľmi milujem, nestratil som nádej, snažil som sa zo všetkých síl dostať ju späť, keď som hľadal na internete a čítal svedectvá Dr WALE, ako pomáha ľuďom dostať sa tam späť Bývalý milenec, mal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, kontaktoval som Dr. WALE, aby som mu vysvetlil svoj problém, Dr WALE Zaručte mi, že sa nebudem báť, že mi pomôže zoslať kúzlo lásky na oplátku, ktoré privedie moju lesbickú manželku späť a uistí ma v priebehu týždeň, bolo to ako kúzlo moja žena, ktorá ma opustila, určite sa vráti späť, nemohol som uveriť, keď opustila druhú dámu a vrátila sa ku mne s toľkou láskou a starostlivou vôľou, teraz sú spolu, nikdy na to nezabudnem pomoc, ktorú pre mňa urobil doktor WALE, kúzlo lásky, ktoré priviedlo moju ženu späť. Ak ste tu a potrebujete pomoc, aby ste dostali svojho bývalého späť, kontaktujte Dr WALE prostredníctvom tohto WhatsApp/Viber: +2347054019402 ALEBO e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  89. SÚRNE POTREBUJETE KÚZELNOSŤ SKUTOČNEJ LÁSKY, KTORÉ VÁM POMÔŽE PRINÚŤ SPÄŤ SVOJHO BÝVALÉHO MILENCA A OBNOVIŤ VAŠE MANŽELSTVO

    Chcem dosvedčiť širokej verejnosti, ako bol môj vzťah obnovený mocou Dr. WALE po troch mesiacoch osamelosti, môj bývalý milenec mi po mojom kontakte s Dr WALE zavolal, že chce, aby sme sa vrátili a začali dobrú domov, teraz sme opäť šťastne spolu ako milenci. Všetko vďaka Dr WALE, ktorý pre mňa urobil kúzlo lásky pre môjho bývalého milenca, aby sa vrátil domov. Budem to zdieľať, kým to ľudia, ktorí tiež potrebujú pomoc, neuvidia jeho úžasnú pomoc. Môžete ho kontaktovať cez WhatsApp/Viber: +2347054019402 ALEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  90. Chcem svedčiť o mocnom DR WALE za záchranu môjho manželstva. Musím byť jedným z mála ľudí, ktorí nemajú problém ukázať a povedať ľuďom, aký som vďačný za to, že moje manželstvo bolo melodické a hladké. Snažila som sa byť o manželstve s manželom pozitívnejšia, zdá sa, že to trvalo večnosť. Iná pani mi zobrala manžela a obaja sa presťahovali. Plakala som a hľadala som ho, aby sa vrátil, ale odmietol prijať moje hovory ani vrátiť správy. Môj priateľ ma zoznámil so silným kúzlom s názvom DR WALE, ktorý mi pomohol zoslať veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi v priebehu niekoľkých týždňov priviedlo späť môjho manžela. Bola som ohromená a prekvapená, keď ma môj manžel volal, aby ma prosil o odpustenie, kvôli mocnému kúzlu lásky DR WALE. Ak máte akýkoľvek problém v manželstve alebo vo vzťahu, nezabudnite kontaktovať DR WALE pomocou nasledujúcich spôsobov. Môžete mu zavolať alebo napísať priamo cez WhatsApp/Viber: +2347054019402 ALEBO E-mail:
    drwalespellhome@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  91. Som tu, aby som vám všetkým povedal, ako som dostal svojho priateľa späť po dlhom probléme, ktorý všetko začalo naším rodinným zázemím a rozdielom v kastách, pretože som Ind, čo malo zničiť našu lásku a manželstvo, ale vďaka Temple of Magic India indiatempleofmagic@gmail.com bol iba oneskorený, ale nebol zničený.
    Zamilovala som sa do neho, keď sme boli ešte tínedžeri, mysleli sme si, že medzi našou láskou nič nemôže byť, milovala som ho celým sebou a on mňa celým svojím, boli sme spolu šťastne zamilovaní počas celej našej strednej školy, P-U a vysokoškolské časy, mali sme smutné časy ako každé iné kupé, ktoré sú normálne a nevyhnutné. Ale naša láska bola sľúbená tak, ako sme mohli snívať, vidieť a predstavovať si našu spoločnú budúcnosť.
    Ale všetko to začalo, keď ma pozval k sebe domov a predstavil ma svojej rodine a jeho rodina povedala, že nemôžeme byť spolu kvôli kastovným a rodinným finančným rozdielom. To ma tak zarmútilo, sľúbil mi, že všetko bude v poriadku, že mu mám dať čas, aby si vyriešil problém s rodinou, dal som mu čas, kým som si uvedomil, že sa pomaly mení, nepísal mi ako veľa, už neodpovedal na moje hovory a jeho správanie sa časom menilo, v tomto bode som pochopila, že jeho rodinný vplyv na neho bol stále silnejší, aby ma opustil. Keď si to predstavím, bojovala som s rodičmi proti ich vôli ísť sa s ním stretnúť, len aby som od jeho sestier zistila, že pre neho pripravujú dohodnuté manželstvo, bola som zmätená, zlomené srdce, destabilizovaná a nahnevaná. Už som sa rozhodol na neho zabudnúť a ísť ďalej, ale myšlienka na neho len tak nezmizne.
    Práve v tento dobrý a špeciálny deň, keď som videl online o Temple Of Magic India, sa všetky moje obavy skončili, kontaktoval som ich a pomohli mi, najprv som musel zaplatiť 7700 rupií, aby som vykonal kontrolu pomocou obrázka a podrobnosti o mne a mojom priateľovi, po vykonaní kontroly som bol poučený o tom, čo mám robiť, aby som dostal svojho priateľa späť, keď som všetko urobil, o 7 dní neskôr bol môj milenec späť ku mne, jeho rodina už nehovorila o kaste a finančné zázemie, všetko sa zbehlo tak rýchlo a teraz sme šťastne manželia.
    Dôrazne vám odporúčam, aby ste ich ešte dnes kontaktovali so žiadosťou o pomoc pre každú lásku, vzťah a manželské problémy...   indiatempleofmagic@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  92. Dobrý deň, volám sa Mavis Marian Agure z USA. Chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom Dr. UDAMA ADA. Môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa nemiloval a chcel sa rozviesť, bola som taká zlomená, že som plakala veľa dní a nocí ale odišiel z domu bez toho, aby povedal, kam ide. Hľadal som niečo online, keď som uvidel článok o tom, ako skvelý a mocný Dr. UDAMA pomohol toľkým v podobnej situácii ako ja, jeho e-mailová adresa tam bola, tak som mu poslal e-mail, v ktorom som mu povedal o svojom probléme, povedal mi, že vráti sa ku mne do 24 hodín, ak urobím všetko, o čo ma žiada, čo som urobil, ako ma požiadal, v deň hniezdenia sa môj manžel na moje najväčšie prekvapenie vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som odpustila a prijala môže vám tiež pomôcť kontaktovať ho ešte dnes; E-mail udamaada@yahoo.com Zavolajte / WhatsApp +18185329812

    OdpovedaťOdstrániť
  93. SOM PANI. LINDA A CHCEME SVEDECTVO O TOM, AKO MI DR AYO POMOHOL ZÍSKAŤ SPÄŤ MÔJHO BÝVALÉHO MANŽELA, KTORÝ MŇA A MOJE DETI OPUSTILI PRE INÚ ŽENU A DNES SOM VEĽMI NAPLNENÁ, PRETOŽE MÔJ MANŽEL JE SPÄŤ PO KONTAKTE S IDR Som teraz veľmi spokojný s mojou rodinou, fungovalo to pre mňa a verím, že to bude fungovať aj pre vás, len mu to skúste a sledujte toto je jasná pravda od svedka. Ešte raz ďakujem Dr AYO, ak ho chcete kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drayospell@gmail.com alebo zavolajte / whatsapp: alebo cez viber +2347055691377

    OdpovedaťOdstrániť
  94. Som Lynnette Wellock z Anglicka, chcem využiť túto príležitosť na poďakovanie Veľkému DR AYO za to, že mi pomohol dostať môjho manžela späť ku mne. Trápila som sa 5 rokov až do dňa, keď som našla kontakty na DR AYO online, i okamžite ho kontaktoval, povedal mi, čo pre neho musím urobiť, aby mi pomohol dostať môjho manžela späť, a urobil som všetko, čo povedal. Vrhol na mňa kúzlo lásky a povedal mi, aby som počkala 24 hodín, môj manžel mi zavolá, aby sa mi ospravedlnil, a podľa DR AYO do 24 hodín mi môj manžel naozaj zavolal a začal sa ospravedlňovať za všetky bolesti, ktoré mi spôsobil. Dnes som najšťastnejšia žena na svete, pretože DR AYO urobila úžasné kúzlo lásky, ktoré mi vracia radosť, môj život je plný radosti a budem sa o toto svedectvo deliť aj naďalej. Ak viete, že sa stretávate s rovnakou situáciou, neváhajte ho kontaktovať prostredníctvom tejto e-mailovej adresy: drayospell@gmail.com
    WhatsApp alebo viber +2347055691377
    Veľa štastia.

    OdpovedaťOdstrániť
  95. Dobrý deň, som taká šťastná, že sa o to podelím s každým na nete, stále vám nemôžem dostatočne poďakovať DR AYO, môj priateľ ma opustil a odišiel za mladšou dámou, pretože som nemohla porodiť kvôli PCOS. Bola som taká zničená. Bola som osamelá, veľa som plakala, dokonca som sa pokúšala vziať si život. Potom mi môj priateľ povedal o tomto mocnom mužovi DR AYO, ktorý jej pomohol urobiť manželstvo dokonalým. Tiež som bol online a urobil som si ďalší prieskum o DR AYO. Nebol som si príliš istý, ale rozhodol som sa vyskúšať DR AYO. Povedal mi, aby som sa nebál, všetko bude v poriadku. Povedal mi, že všetko, čo potreboval, boli mocné predmety a ja som mu poslal peniaze, aby tie veci dostal, a on urobil svoju prácu a poslal mi video dôkaz a povedal mi, aby som počkal 24 hodín a môj priateľ sa mi vráti. Nasledujúce ráno na moje prekvapenie to bol môj priateľ na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila a ja odpúšťam svojmu priateľovi. Som taká šťastná, neskončilo to tam, som hrdá na to, že môžem povedať, že som dva týždne tehotná. Ďakujem veľmi pekne DR AYO Som navždy vďačný. Kontaktujte ho Whats App: ALEBO VIBER +2347055691377 ALEBO E-mail: drayospell@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  96. Oslávte Vianoce s láskou svojho života. Navrhujem, aby ste kontaktovali Dr.AYO. Priviedol späť môjho bývalého priateľa. Môj priateľ ma opustil a ja som bola zničená. Najbolestivejšie je, že som bola pre neho tehotná. Chcel som ho späť. Urobil som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, tak veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, o všetko som ho prosil, sľuboval som, ale odmietol. Vysvetlil som svoj problém sestre a ona mi navrhla, aby som radšej kontaktoval kúzelníka, ktorý by mi mohol pomôcť zoslať kúzlo, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to skúsiť. Poslal som správu čarujúcemu, ktorý sa volal Dr.AYO, a on ma uistil, že nie je žiadny problém a že do 72 hodín bude všetko v poriadku. Vrhol kúzlo a prekvapivo o 72 hodín neskôr mi môj priateľ zavolal. Bolo to také prekvapujúce, že som odpovedal na hovor a všetko, čo povedal, bolo, že je mu tak ľúto všetkého, čo sa stalo. Chcel, aby sme sa k sebe vrátili. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bola som taká šťastná a išla som k nemu, a tak sme spolu opäť začali šťastne žiť. vďaka Dr.AYO. ak ste tu a váš milenec vás odmieta, alebo sa váš priateľ presťahoval k inému dievčaťu, už neplačte, kontaktujte Dr.AYO so žiadosťou o pomoc hneď..Tu je jeho kontakt. WhatsApp: OR VIBERS +2347055691377,E-mail: drayospell@gmail. com

    OdpovedaťOdstrániť
  97. Môj manžel sa ku mne vrátil s pomocou doktora UDAMA, ktorý mi pomohol obnoviť môj vzťah po 7 mesiacoch rozpadu vzťahu. Teraz žijem šťastne s manželom a správa sa ku mne ako ku kráľovnej. Všetko vďaka UDAMA. Kontaktujte UDAMA cez Call / WhatsApp (+1 818 532 9812) a Viber (+27 63 873 8464) alebo e-mailom (UDAMAADA@YAHOO.com). Bude to odpoveď na váš problém, verte mi. Som živým dôkazom jej dobrej práce. .

    OdpovedaťOdstrániť
  98. Nikdy som nevedela, že mám veľkú šancu mať svojho muža späť, kým som nestretla DR Ayo. Bolo to pre mňa naozaj ťažké, keď ma môj priateľ opustil kvôli inej žene. Bol som zničený a nemohol som sa dostať späť. Jeho priatelia a rodina robili všetko, čo bolo v ich silách, aby nás znovu spojili, ale ukázalo sa, že to bolo neúspešné. Niekoľko mesiacov som bol sám a nevidel som, že by som niekoho miloval. Takže som musel vyhľadať pomoc od DR AYO, ktorý mi dal privilégium zabezpečiť, aby boli moje túžby môjho srdca splnené. Znovu nás spojil a láska a šťastie boli obnovené. Jeho slová sú jeho viazané a nikdy nezlyhá, keď komukoľvek sľúbi 48 hodín na dosiahnutie výsledku, čo ma ohromilo, keď sa môj vlastný výsledok prejavil. Nesnažte sa hľadať pomoc inde. Kontaktujte ho teraz. Jeho e-mail: drayospell@gmail.com alebo mu napíšte SMS cez Vibers alebo WhatsApp: +2347055691377.

    OdpovedaťOdstrániť
  99. Moje meno je Giovanni Jahem. Prešla som ťažkými časmi s rôznymi mužmi, ktorí našli pravú lásku a skutočné prijatie, až kým som nestretla svojho manžela, ktorý vstúpil do môjho života a miloval ma tak, že sa to nedá vysvetliť. Žili sme spolu 2 roky a boli sme šťastní, až kým neprišlo príliš veľa hádok a nerozdelili sme sa. Myslela som si, že môžem ísť ďalej, ale uvedomila som si, že som do neho hlboko zamilovaná a potrebujem s ním navždy. Nemal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, čo ma priviedlo k tomu, že som kontaktoval Dr. AYO s vedomím, ako dokázal pomôcť iným. Venoval mi svoju pozornosť a robil všetko, čo bolo v jeho silách, aby sme boli opäť spolu a za 48 hodín sa výsledok prejavil, vrátil sa ku mne a znova sme sa dohodli. Teraz bola láska a šťastie obnovené a jediné, čo môžem povedať, je, že si skutočne vážim doktora AYO za to, že je obetavý pri pomoci mne a ostatným. Jeho e-mailový kontakt: drayospell@gmail.com Môžete ho kontaktovať aj na jeho WhatsApp alebo vibers +2347055691377.

    OdpovedaťOdstrániť
  100. Áno, kúzla lásky existujú a ak ste sa nedávno rozišli so svojím bývalým, premýšľali ste, ako získať svojho bývalého späť? No, som tu, aby som vám pomohol, pretože získať vášho ex späť bude určite trochu ťažké, ako sa zdá... A so správnou kombináciou slov, načasovaním a všetkými dôležitými kúzlami môžete získať späť tohto výnimočného človeka v krátkom čase.

    Ak chcete konkrétnu radu o svojej situácii, môže byť veľmi užitočné porozprávať sa s niekým, kto má špeciálne skúsenosti s intuíciou.

    Poznám to z vlastnej skúsenosti…

    Pred niekoľkými mesiacmi som sa obrátil na mocného čarovača, keď som prechádzal ťažkou nádielkou vo svojom vzťahu. Potom, čo som bola tak dlho stratená vo svojich myšlienkach, mi dala silné jedinečné kúzlo lásky a sebadôveru, aby som mohol robiť správne rozhodnutia, pokiaľ ide o lásku.

    A ak ste ešte nepočuli o Dr.Sabado Psychic, má mnoho jedinečných mocných kúziel lásky, ktoré pomáhajú ľuďom prekonať zložité a ťažké životné situácie.

    V priebehu niekoľkých minút sa s ňou môžete spojiť prostredníctvom e-mailu a získať radu šitú na mieru pre vašu situáciu.

    Bol som ohromený tým, aká bola milá, empatická a skutočne nápomocná.

    Preto odporúčam allenlove824@gmail.com, Keď som požiadal o prečítanie kúziel, poskytla mi jedinečné a silné kúzla lásky, ktoré ma nasmerovali tam, kam smeroval môj život, vrátane toho, s kým mám byť.

    Po vyskúšaní niekoľkých online kúziel, ale myslím si, že Dr.Sabado je najspoľahlivejšia, starostlivá, súcitná a nápomocná sieť nadaných kúziel.

    OdpovedaťOdstrániť
  101. Bolo to božské stretnutie s veľkým Pánom Voodoo. Je mi cťou predstaviť vám môjho duchovného otca, ktorý svojou duchovnou pomocou zasiahol a zmenil toľké životy. Ak ste mali akýkoľvek problém, ktorý si zaslúži okamžitú odpoveď a riešenie, kontaktujte ho na  voodooconnect60@gmail.com a pamätajte, že neexistuje problém bez riešenia. Medzi veci, ktoré dokáže spočítať, patrí... * Dokáže obnoviť vzťahy, môže sa k vám vrátiť váš manžel, manželka alebo snúbenec, ktorý vás opustil *  Vyliečiť choroby * Povýšenie do zamestnania * Dokáže prinútiť ľudí, aby vás uprednostňovali * On môže vám tiež pomôcť získať dobrú prácu a zbohatnúť * ak sa venujete lotérii, môže vás tiež prinútiť vyhrať. Toto sú niektoré z vecí, ktoré robí efektívne a stále ich počíta. Je veľmi dobrý a spoločenský. Kontaktujte ho teraz a budete mať svedectvo, o ktoré sa môžete podeliť. Whatsapp číslo: +2348097014925 * E-mail voodooconnect60@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  102. Bez riešenia nie je problém, ale iba ak hľadáte pomoc na správnych miestach. V manželstve som mala hrozný neporiadok, pretože ma môj manžel po 5 rokoch manželstva opustil kvôli inej žene a šokujúce na tom je, že sme nemali žiadnu formu nedorozumenia, okamžite som to vedel
    niečo nebolo v poriadku, pretože som ho prosil, aby sa vrátil domov, ale on odmietol a správal sa ku mne čudne, prinútilo ma to vyhľadať pomoc a mal som šťastie, že som na internete natrafil na kontakt na čarodejníka, ktorý mi písal o tom, ako mu pán voodoo pomohol vyhrať vo veľkom lotéria. Kontaktoval som voodoo lorda a vysvetlil som mu moju situáciu, on sa ma spýtal na pár otázok, na ktoré som správne odpovedal, dal som mu aj nejaké peniaze na nákup vecí, ktoré využije na svoju prácu a po troch dňoch čarovania som sa dostal domov práce a stretla som sa s manželom doma, už sa mi snaží hrať milo a milo. kontaktujte ho Whatsapp: +2348097014925 alebo e-mail: voodooconnect60@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  103. DOBRÝ DEŇ, WOW, som tak šťastný, že sa dnes môžem podeliť o svoju životnú skúsenosť, volám sa Natashar Brown z Veľkej Británie, som taký šťastný a vďačný doktorovi Ayovi za jeho odvedenú prácu v mojom živote, v minulosti som bol chorý 5 rokov chodím do nemocnice na kontrolu a zároveň bez potvrdenia, a preto sa necítim dobre a tiež sa obávam o svoj život, jedného dňa, keď som prechádzal internetom, narazil som na správu, ktorá hovorí o doktorovi Ayovi o tom, ako pomohol ľuďom vyriešiť nejaký zdravotný problém a iné veci, čo utopilo moju pozornosť a zozbieral som jeho kontakt a kontaktoval som ho a vysvetlil som mu všetky svoje problémy a povedal mi, aby som si nerobil starosti Budem sa opäť cítiť lepšie a budem mať dobré zdravie, povedal mi, čo mám robiť, po niekoľkých dňoch som začal vidieť dobrý výsledok jeho skvelej práce v mojom živote a dnes som v poriadku a šťastný, pretože som Som voľný pre chorobu. ak čelíte akýmkoľvek problémom v živote, môžete kontaktovať Dr Ayo so žiadosťou o pomoc, tu je číslo WhatsApp alebo viber +2347055691377 alebo e-mail: drayospell@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  104. Dobrý deň, volám sa Nichelle harris z Washingtonu a chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom DR AYO. môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa prestal milovať a chcel sa rozviesť Bola som taká zlomená, že som plakala celé dni a noci ale odišiel z domu. Hľadal som niečo online, keď som videl článok o tom, ako skvelý a mocný DR AYO pomohol toľkým podobným situáciám, ako je tá moja, a čítal som o ňom a povedal som mu to a bol som dojatý článkom, ktorý som mu poslal e-mailom o mojom probléme mi povedal, že sa ku mne vráti do 24 hodín, urobila som všetko, o čo ma na druhý deň požiadal, na moje najväčšie prekvapenie sa môj manžel vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som mu odpustila a prijala ho späť. to všetko vďaka najväčšiemu čaru, aký kedy bol. môžete kontaktovať DR AYO so žiadosťou o pomoc s jeho číslom whatsapp +2347055691377 alebo e-mailom: drayospell@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  105. V prvom rade ďakujem Dr.Ayovi za to, že mi do 48 hodín priviedol späť môjho milenca. Nemám čo povedať, len ti poďakovať a dať ti vedieť, že som šťastný. Moja milenka sa ku mne správa lepšie a väčšinu času so mnou trávi tým, že mi hovorí, ako veľmi ma miluje ako kedykoľvek predtým. akékoľvek problémy s vaším milencom kontaktujte Dr.Ayo prostredníctvom e-mailu: (drayospell@gmail.com) alebo WhatsApp +2347055691377 cez viber, pretože on je riešením všetkých problémov vo vzťahu.

    OdpovedaťOdstrániť
  106. Som tu, aby som sa podelil o tento môj krátky príbeh. Je o spoločnosti a majetku, ktorý môj otec zanechal pred smrťou. Keďže som o jeho biznise veľa nevedel, niektorí jeho spoločníci ma plánovali vyhodiť z nehnuteľností. Bol som zo všetkého zmätený. veci sa začali kaziť. Neviem, komu mám plakať. Záležitosť bola podaná na súd, ale zdá sa, že to bolo v prospech môjho zradcu. zradca mi povedal, že nikdy nebudem mať čo nazývať mojim, že ma dokonca zavrie. To všetko ma priviedlo do depresie. Prehrával som vo všetkých oblastiach. ale tu je obrat všetkého. jedného dňa som čítal na internete a tak som narazil na stránku DR WALE. Na jeho stránke som videl veľa dobrých správ a svedectiev o ňom, ako pomohol mnohým ľuďom vyhrať súdny spor a urobil veľa iných dobrých vecí pre ľudí. Tak som ho oslovil a vysvetlil som mu odtiaľ každý detail o mojej situácii. DR WALE mi povedal, že sa ho nemám čoho báť, povedal mi, čo mám robiť a čo musím zaplatiť, za čo som zaplatil za všetko a postupoval som podľa pokynov. Ako to teraz píšem, súd mi vrátil všetky nehnuteľnosti a spoločnosť. Neviem, ako DR WALE urobil svoj zázrak a mágiu. Teraz mám všetko plne pod kontrolou. Všetko vďaka DR WALE. Veľmi si ťa vážim. DR WALE môžete kontaktovať na jeho WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 alebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  107. Máte problémy so získaním svojho bývalého milenca späť, máte manželské problémy, neplodnosť, finančnú nestabilitu? Prečo sa s vami rozchádza váš milenec/manžel/manželka, je čas, aby ste všetky svoje problémy vyriešili pomocou schopností DR WALE PERMANENT SPELL CAST. Špecializujem sa na všetky druhy kúziel ako napr
    Kúzlo lásky (na získanie svojho bývalého milenca, manžela alebo manželky späť)
    Kúzlo lotérie
    Peniaze kúzlo
    Tehotenské kúzlo
    Kúzlo práce/zmluvy
    Kúzlo zdravia
    Kúzlo bohatstva
    Veľa šťastia Spell
    Životné kúzlo
    Duchovné kúzlo
    Kúzlo krásy/tvaru
    Trik Spell
    Kúzlo fantázie
    Kúzlo na víťazstvo v súdnych sporoch
    DR WALE je vždy pripravený pomôcť vám vyriešiť všetky vaše problémy a poskytnúť vám všetko, po čom vaše srdce túži prostredníctvom svojich kúziel.
    Jeho TRVALÉ KÚZELNÉ ZAKÁZANIE je 100% zaručené. Spoznajte ho, aby vám pomohol vyriešiť vaše problémy. Kontaktujte ho na Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 alebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  108. Volám sa Sarah Walderová. Z úcty k vám a vašim kúzlam musím toto svedectvo oznámiť všetkým. Bol som u iných kúziel bez toho, aby som videl nejaký výsledok. Len som si prial, aby som k vám prišiel skôr, dostal som od vás to najlepšie. Môj bývalý manžel bol preč rok a ja som chodila všade a iných kúzelníkov o pomoc, ale žiadny výsledok, kým ma môj priateľ nezoznámil s DR AYO. Keď bolo zaklínadlo lásky hotové, konečne mi od neho zavolal. Jeho kúzla robili zázraky a môj manžel je späť plný lásky. Bolo to ako zázrak! Zrazu sa vrátil s kvetmi a povedal, že by som mu mal odpustiť, bol som naozaj ohromený a šokovaný, keď môj manžel kľakol a prosil o odpustenie a aby som ho prijal späť. Naozaj mi chýbajú slová a som šťastný, si Boh poslal mne a celej mojej rodine... A teraz som opäť šťastná žena. Ďakujem veľmi pekne, DR AYO. Pre každého, kto hľadá skutočného kúzla, kontaktujte DR AYO.
    E-mail: drayospell@gmail.com alebo Whatsapp mu +2347055691377 cez viber.

    OdpovedaťOdstrániť
  109. Každému, kto si myslí, že kúzla lásky nefungujú, som tu, aby som vám povedal, že kúzlo lásky Dr. Ayo je to najlepšie a najsilnejšie. ženy. Vždy, keď sa pokúsim s niekým vyrovnať, skončíme rozchodom a ja som netušila, prečo som vo svojom vzťahu prežívala takú skúsenosť. Bolo to také znepokojujúce, že som už nemohol byť sám sebou a začal som hľadať pomoc všade, dokonca aj na svojom pracovisku. Prechádzal som si svoje pracovné aktivity online a narazil som na svedectvo pani menom ( Febe Anouk ) o tom, ako jej doktor Ayo pomohol obnoviť vzťah s jeho kúzlom lásky, musel som to vyskúšať, pretože som potreboval svojho bývalého milenca. späť, ktoré tak veľmi milujem. Skontaktoval som sa s Dr Ayom a povedal som mu všetko, čím som prechádzal. Dr Ayo ma utešoval a sľúbil, že mi pomôže vyriešiť moju situáciu tým, že mi pripraví kúzlo lásky. Postupoval som podľa pokynov, ktoré mi dal, a do 48 hodín ma môj bývalý milenec hľadal a prosil o odpustenie. Odkedy som prišiel do kontaktu s Dr Ayo, veci sa v mojom živote zmenili na dobré a práve teraz som ženatý, mám dve krásne deti a môj domov je požehnaný. Vďaka Dr Ayo som vám navždy vďačný. WhatsApp ho na +2347055691377 alebo môžete navštíviť jeho e-mail pre akúkoľvek pomoc cez (drayospell@gmail.com) alebo viber Vyskúšajte ho a váš život bude požehnaný.

    OdpovedaťOdstrániť
  110. Ahoj, ja som Bianca z USA, práve som zažila zázraky kúzla lásky Dr.Ayo, ktoré sa šírili internetom a po celom svete, ako úžasne pomohol ľuďom na celom svete obnoviť ich manželský život a získať späť stratených milencov , kontaktoval som ho po tom, čo som prešiel toľkými svedectvami od rôznych ľudí, ako pomáha priviesť späť bývalého milenca späť, povedal som mu o svojom manželovi, ktorý ma opustil asi pred 8 mesiacmi, a on odišiel z domu so všetkým, čo som mal.. Dr Ayo len mi povedal, aby som sa usmiala a mala pokoj, všetko zvládne za 24 hodín, po druhom dni, keď mi môj manžel zavolal, som bola taká šokovaná, že som hovor zdvihla a neverila som vlastným ušiam, bol naozaj prosiac ma, aby som mu odpustila a sľuby po telefóne... Vrátil sa domov a tiež mi zohnal nové auto len pre neho, aby mi dokázal svoju lásku. Bol som taký šťastný a zavolal som doktorovi Ayovi a poďakoval som mu, povedal mi len, aby som sa podelil o dobré správy po celom svete. No, ak potrebujete efektívneho a skutočného čarovača, kontaktujte nás Email:drayospell @gmail.com Zavolajte na +2347055691377 alebo cez vibers

    OdpovedaťOdstrániť
  111. MÔJ PRIATEĽ SA KU MNE DOSTAL SPÄŤ S POMOCOU DR ISIKOLO A SOM SKUTOČNE ZAMESTNENÝ
    Ahojte všetci, som Nina Malikov. Keď sa stratila všetka nádej na to, aby môj vzťah medzi mnou a mojím priateľom opäť fungoval, šiel som na internet a hľadal som pomoc a prečítal som si a kontaktoval DR ISIKOLO, ktorý prišiel a všetko napravil a zostane mi ocenený po zvyšok môjho života. Príliš veľakrát som prešla emocionálnou traumou kvôli nekonečným problémom, ktoré som mala s mojím mužom, čo viedlo k nášmu rozchodu, a preto som vyhľadala pomoc a dozvedela som sa o DR ISIKOLO, ktorý mi prišiel na pomoc. Povedal mi postupy a vyzval ma, aby som splnil, čo som s radosťou urobil a nezdržiaval proces riešenia mojich problémov a výsledok som dostal už za 2 dni, ako ma uistil. Neobťažujte sa hľadať pomoc inde, pretože je príliš dobrý v pomoci ľuďom. Je dôveryhodný a čestný, preto mu teraz napíšte cez WhatsApp: +234-8133261196 alebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  112. Hej, tako sem navdušena, da je bil moj razpadli zakon obnovljen in moj mož se je vrnil, potem ko je zapustil mene in najina 2 otroka zaradi druge ženske. Po 8 letih zakona sva bila z možem v enem ali drugem prepiru, dokler me ni končno zapustil in se preselil v Kalifornijo k drugi ženski. čutil sem, da je mojega življenja konec in moji otroci so mislili, da ne bodo nikoli več videli očeta. Poskušala sem biti močna samo za otroke, vendar nisem mogla nadzorovati bolečin, ki mučijo moje srce, moje srce je bilo napolnjeno z žalostjo in bolečino, ker sem bila resnično zaljubljena v svojega moža. Vsak dan in noč mislim nanj in si vedno želim, da bi se vrnil k meni. Bila sem zelo razburjena in potrebovala sem pomoč, zato sem iskala pomoč na spletu in naletela na spletno mesto, ki je predlagalo, da lahko dr. Ebakoleane pomaga vrniti bivšega hitro. Zato sem čutil, da bi ga moral poskusiti. Stopil sem v stik z njim in povedal mi je, kaj naj naredim, in to sem storil, potem pa je naredil (ljubezenski urok) zame. 28 ur kasneje me je mož res poklical in mi rekel, da tako zelo pogreša mene in otroke, tako neverjetno!! Tako se je istega dne vrnil z veliko ljubezni in veselja in se opravičil za svojo napako ter za bolečino, ki jo je povzročil meni in otrokoma. Od tistega dne je bil najin zakon zdaj močnejši kot prej, vse po zaslugi dr. Ebakoleane. je tako močan in odločila sem se, da bom svojo zgodbo delila na internetu, da je dr. Ebakoleane, resnični in močni čarovnik, za katerega bom vedno molil, da bo dolgo živel in pomagal njegovim otrokom v času težav, če ste tukaj in potrebujete svojega bivšega nazaj ali se je vaš mož preselil k drugi ženski, ne jokajte več, stopite v stik s tem močnim urokom. Tukaj je njegov kontakt: pošljite mu e-pošto na: dr.ebakoleanespellcaster@gmail.com, lahko ga tudi pokličete ali dodate v aplikaciji Whats: +16614758138.

    OdpovedaťOdstrániť
  113. Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom Dr.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa to dať skús a našťastie pre mňa, ja a Dr.Ayo žijeme v rovnakom meste, tak som ho navštívil v jeho byte s mojím priateľom...Dr.Ayo je taký skvelý človek, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť a on tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slovami sa nedá opísať, aký som vďačný doktorovi Ayovi. snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek problémov vo vzťahu. E-mail: drayospell@gmail.com alebo Whatsapp +2347055691377 Via Vibers. a vždy ti pomôže. Boh ti žehnaj od Shellyho Jakea..

    OdpovedaťOdstrániť
  114. Volám sa Tonia Anderson, som zo Štátov, presnejšie z okresu Suffolk. Dnes som tu, aby som svedčil o dobrej práci, ktorú doktor Ayo vykonal v mojom živote, nikdy som nevedel, že veľkí muži ešte existujú, kým som ho nenašiel. Posledné 3 roky som trpel zlomeným srdcom, môj partner, do ktorého som investoval, ma podviedol s mojím najlepším priateľom na manželskej posteli, ešte som sa spamätal z tohto hrozného šoku a potreboval som pomoc, aby prestal podvádzať. Môj priateľ ma nasmeroval na tohto čarovača menom Dr Ayo. Najprv som o ňom pochyboval, ale keď sa veci dostali ďalej, musel som mu dať svoju dôveru a urobil som presne to, čo mi povedal. Odvtedy som bol celý svoj život šťastný a môj milostný život s mojím partnerom bol taký úžasný a toto všetko sa udialo do 48 hodín od kontaktu s Dr Ayo .. Môžete tiež potrebovať jeho pomoc na čokoľvek a tu sú jeho kontaktné informácie. Email:drayospell@gmail.com Call/text/WhatsApp +2347055691377
    alebo ho viber

    OdpovedaťOdstrániť
  115. Hej, som taká nadšená, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť po tom, čo mňa a naše 2 deti opustil kvôli inej žene. Po 8 rokoch manželstva sme sa s manželom hádali, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Kalifornie za inou ženou. Mala som pocit, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že svojho otca už nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužovala moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si želám, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj nahnevaný a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá mi navrhla, že Dr. Ayo môže pomôcť získať bývalého späť rýchlo. Tak som cítil, že by som to mal skúsiť. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil (láske kúzlo). o niekoľko dní neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbame, je to úžasné!! Takto sa v ten istý deň vrátil s toľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Takže od toho dňa bolo naše manželstvo pevnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr. Ayovi. je taký mocný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Ayo je skutočným a mocným čarodejníkom, o ktorého sa budem vždy modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho bývalého alebo svojho manžel sa presťahoval k inej žene, už neplač, kontaktujte tohto mocného čarovača hneď teraz. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: drayospell@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo si ho pridať na Whats-app: +2347055691377 alebo viber

    OdpovedaťOdstrániť
  116. Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom začal môj priateľ chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom DR.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa tomu dať skúste a našťastie pre mňa, ja a DR. Ayo žije v tom istom meste, takže som ho navštívil v jeho apartmáne s mojím priateľom ... DR. Ayo je taký skvelý muž, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať. prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slová nedokážu opísať, aký som vďačný DR Ayovi. prosím, snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek vzťahov. whatsapp ho na +2347055691377 ALEBO e-mail: drayospell@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  117. Ako som dostal späť svojho bývalého manžela............

    Volám sa Shannon. Zdravím každého, kto číta toto svedectvo. Po troch (3) rokoch manželstva ma môj manžel odmietol len preto, že naňho mala kúzlo iná žena a on nechal mňa a dieťa trpieť. jedného dňa, keď som si čítal web, videl som príspevok o tom, ako tento zaklínač na tejto adrese Makospelltemple@gmail.com pomohol žene získať späť svojho manžela a dal som mu odpoveď na jeho adresu a povedal mi že žena začarovala môjho manžela a on mi povedal, že mi pomôže a po 2 dňoch budem mať svojho manžela späť. Veril som mu a dnes som rád, že vám môžem všetkým oznámiť, že tento čarovač má moc priviesť milencov späť. pretože som teraz šťastná so svojím manželom. Ďakujem za Dr.Mako. Jeho e-mail: makospelltemple@gmail.com ALEBO.Jeho číslo WhatsApp: +27840213744

    OdpovedaťOdstrániť
  118. Ohromí vás, keď viete, že všetko, čo toľko ľudí svedčilo o doktorovi Ilekhojie, nie je nič iné ako pravda. Môj manžel opustil mňa a moje deti, pretože sme mali toľko hádok a hádok. Jeho ľudia boli tiež proti môjmu manželstvu s ním. Veľmi som ho milovala a mala veľkú nádej, že spolu vybudujeme svetlú budúcnosť. Čakal som 6 mesiacov a už sa ku mne nevrátil. Takže som musel kontaktovať doktora Ilekhojieho, ktorý urobil všetko, čo bolo v jeho silách, aby nás znovu spojil a obnovil lásku a šťastie, ktoré sme kedysi zdieľali. Dr Ilekhojie vykonal rituál zmierenia, aby upevnil naše puto, a do 3 dní sa môj manžel vrátil. Aj vy môžete získať túto skvelú pomoc a žiť tak, aby ste mu boli vďační, pretože nikdy nikoho nesklame. kontaktujte ho e-mailom: gethelp05@gmail.com Môžete ho tiež WhatsApp na +2348147400259

    OdpovedaťOdstrániť

© knižné univerzum 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis